Match Center
Shamrock Rovers - Ποδόσφαιρο

Shamrock Rovers - Ποδοσφαιρο - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Conference League: Οι Αλκμάαρ και Σίβασπορ στους «16», «αντίο» από τον Απόλλωνα Λεμεσού! (hls)
Η Αλκμάαρ με γκολ στο 87' του Παυλίδη νίκησε 2-1 την Ντνίπρο και πέρασε ως πρώτη από τον 5ο όμιλο στους «16» του Europa Conference League. Η Σίβασπορ «κόλλησε» στο 1-1 με την Σλάβια Πράγας, αλλά πέρασε στην επόμενη φάση με τους Χαρίση και Γούτα στο αρχικό σχήμα. Ο Απόλλων Λεμεσού αποχαιρέτησε με νίκη (1-0) την Ευρώπη κόντρα στην Βαντούζ.
Στο «κόλπο» της πρόκρισης η ΑΕΚ Λάρνακας – Σημαντικό βήμα με Σωτηρίου η Λουντογκόρετς
Η ΑΕΚ Λάρνακας, πήρε την ισοπαλία εκτός έδρας κόντρα στην Μίντιλαντ και θα επιδιώξει στο δεύτερο ματς στις 26 Ιουλίου να πάρει την πρόκριση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Βήμα πρόκρισης έκανε η Λουντογκόρετς με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σωτηρίου που πέτυχε 2 γκολ κόντρα στην Σάμροκ Ρόβερς.
Περίπατος για Ρούμπιν (vid)
Άνετη νίκη της Ρούμπιν στο Καζάν επί της Σάμροκ Ρόβερς. Η Ρώσικη ομάδα κέρδισε με 4-1 και βρίσκεται ουσιαστικά με το ενάμιση πόδι στην φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ.
Σάλπισμα πρόκρισης (video)
Με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη να πετυχαίνει δυο γκολ και να δημιουργεί άλλο ένα ο ΠΑΟΚ πέρασε δια περιπάτου από το Δουβλίνο επικρατώντας της Σάμροκ με 3-1. Ο «Δικέφαλος» με τη νίκη του αυτή σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του ομίλου με 8 βαθμούς και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ.
Κόντρα σε Σάμροκ και πρόβληματα
Αποστολή: Κωστής Μπότσαρης
Τέταρτη κι από τις πλέον καθοριστικές αγωνιστικές του Europa League για τη φάση των ομίλων με τον ΠΑΟΚ να δοκιμάζεται στο Δουβλίνο κόντρα στην ουραγό του ομίλου Σάμροκ Ρόβερς.
Μάϊκλ Ο’ Νιλ: «Δεν υστερεί ο ΠΑΟΚ»
Τις απόψεις του για τον ΠΑΟΚ, τη δική του ομάδα, Σάμροκ Ρόβερς και τον αυριανό αγώνα που θα γίνει στο στάδιο «Ταλάτ» του Δουβλίνου, εξέφρασε με δηλώσεις του ο τεχνικός της ιρλανδικής ομάδας, Μάϊκλ Ο' Νιλ.
Συγκέντρωση ζήτησε ο Μπόλονι
Να ξεχάσουν τις δύσκολες στιγμές που περάσανε και να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι με τη Σάμροκ Ρόβερς ζήτησε από τους παίκτες του ο Λάζλο Μπόλονι στη συνέντευξη τύπου.
Πρωταθλήτρια η Σάμροκ Ρόβερς
Την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ιρλανδίας πανηγύρισε την Τρίτη η Σάμροκ Ρόβερς και μάλιστα με νίκη-θρίλερ. Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ, επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της UCD, με τον Κέλι να σημειώνει το νικητήριο γκολ στο 94΄ κι έτσι μετά την ολοκλήρωση της 35ης και προτελευταίας αγωνιστικής, έφτασε τους 74 βαθμούς έναντι 70 της Σλίγκο.
Βήμα πρόκρισης… (video)
Πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 2-1, ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Σάμροκ Ρόβερς και έβαλε πλώρη για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.