Match Center
Ράγιο Βαγιεκάνο - Ποδόσφαιρο

Ραγιο Βαγιεκανο - Ποδοσφαιρο - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όλο και πιο κοντά ο Μπα
Η ΑΕΚ φέρεται να έχει προχωρήσει σημαντικά τις διαπραγματεύσεις με τη Ράγιο Βαγεκάνο για την απόκτηση του Αμπντουλαγέ Μπα, προκειμένου να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή.
O Κακουτά επέστρεψε στη Αμιέν (video)
O 28χρονος επιτελικός μέσος, ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα του γαλλικού συλλόγου τη σεζόν 2017-18, επιστρέφει στη Ligue 1, μετά τη μέτρια παρουσία του στη Ράγιο Βαγεκάνο.
5αρα και 4η η Σεβίλλη (pics)
''Περίπατο'' έκανε η Σεβίλλη απέναντι στη Ράγιο Βαγεκάνο και πέρασε στην 4η προνομιούχο θέση. Όλα τα γκολ μπήκαν στο 2ο ημίχρονο.
Αγχωτική νίκη για Μπιλμπάο
Με πρωταγωνιστή τον Ινάκι Γουίλιαμς, η Αθλέτικ Μπιλμπάο, έστω και δύσκολα, έκαμψε την αντίσταση (3-2) της Ράγιο Βαγιεκάνο και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.
Νίκη με ανατροπή για την Έιμπαρ
Η Έϊμπαρ επικράτησε με 2-1 της Ράγιο Βαγιεκάνο στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του Ισπανικού πρωταθλήματος και την κράτησε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
“Κόλλησε” η Χετάφε, νίκη παραμονής η Βιγιαρεάλ
Η Χετάφε έμεινε στην τέταρτη θέση που δίνει έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο μετά το 0-0 εκτός έδρας με τη Βαλένθια, είδε τη διαφορά της από τους διώκτες της να μειώνεται. Σημαντική νίκη για Βιγιαρεάλ.
Νίκη με ανατροπή για την Εσπανιόλ
Η Εσπανιόλ νίκησε με 2-1 με ανατροπή, την Ράγιο Βαγιεκάνο για την 23η αγωνιστική της Λα Λιγκα και βύθισε τους φιλοξενούμενους ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία στη μάχη που δίνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία.
Νίκη-“οξυγόνο” για τη Ράγιο
Σημαντική νίκη με 2-1 επί της Λεβάντε πήρε η Ράγιο Βαγεκάνο, στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού στην Primera.
Η βραδιά του Λουνίν!
Ο 19χρονος τερματοφύλακας της Λεγανιές άρπαξε την ευκαιρία και η Λεγανιές πανηγύρισε την πρόκριση στους "16" επί της Βαγιεκάνο!
”Φιλί ζωής” μετά από 2.5 μήνες
Μεγάλη βαθμολογική ανάσα πήρε η Ράγιο Βαγεκάνο ύστερα από τη νίκη που πέτυχε κόντρα στην Εϊμπαρ. Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Εμπάρμπα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.
Άντεξε η Χιρόνα
Δύσκολη νίκη για την Χιρόνα με 2-1 απέναντι στην Βαγεκάνο! Οι γηπεδούχοι κράτησαν το πολύτιμο τρίποντο έχοντας χάσει τρεις παίκτες με τραυματισμούς και έναν με κόκκινη κάρτα! Η Βαγεκάνο παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη!
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.