Match Center
Motherwell - Ποδόσφαιρο

Motherwell - Ποδοσφαιρο - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τοπικά ντέρμπι με ιδιαιτερότητες, αβαντάζ με σοβαρές προϋποθέσεις
Καλά ματς με ενέργεια και ρυθμό περιμένουμε σε Αϊντχόφεν, Χόφενχαϊμ, Νίκαια. "Παγίδες" πιθανόν να βρούνε μπροστά τους, η Μπάρτσα και η Ατλέτικο. Οριακό προβάδισμα για Ουνιόν, Χαρτς και Γουέστ Χαμ
Οριακές “διαπραγματεύσεις” σε Ολλανδία και Ηνωμένο Βασίλειο
Μέρα με έντονη την προοπτική παραγωγικότητας στην Ολλανδία, την Αγγλία, στην Σκωτία και την Ιταλία με παιχνίδια που είναι στην παρούσα φάση σημαντικά όχι μόνον για βαθμολογικούς λόγους.
Έκανε το 2/2 η Σέλτικ
Παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ στην έδρα της Μάδεργουελ, η πρωταθλήτρια Σκωτίας επιβλήθηκε με 5-2 και στρέφει το βλέμμα της στη ρεβάνς με την Κλουζ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.
Έπεσε η αυλαία με νίκη της Ρέιντζερς
Με εύκολο τρόπο και σκορ 0-3, η Ρέιντζερς πέρασε από την έδρα της Μάδεργουελ, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια στη Σκωτία, και έτσι σειρά παίρνουν πλέον τα πλέι οφ.
Νίκησε Μάδεργουελ και…unfair play
Η Σέλτικ συνέτριψε με 4-1 εντός έδρας την Μάδεργουελ και με την ένατη σερί νίκη της στις εγχώριες διοργανώσεις ξέφυγε με οκτώ πόντους από την δεύτερη Ρέιντζερς στην κορυφή της Πρέμιερσιπ Σκωτίας.
Πλησιάζει η Ρέιντζερς την κορυφή
Στο κυνήγι της Σέλτικ βρίσκεται η Ρέιντζερς καθώς μείωσε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Σέλτικ στους τρεις βαβμούς μετά την άνετη επικράτηση κόντρα στη Σεντ Μίρεν.Σπουδαίο διπλό για την Αμπερντίν, εύκολα η Μάδεργουελ, στο φινάλε σώθηκε η Χάμιλτον.
Στο 94′ η Μάδεργουελ έκλεψε τη νίκη από τη Ρέιντζερς (video)
Συνεχίζει την καλή πορεία ο Στήβεν Τζέραρντ και η Ρέιντζερς φθάνοντας τα 11 παιχνίδια χωρίς ήττα ! Οι διαμαρτυρόμενοι έχασαν τρεις βαθμούς στις καθυστερήσεις καθώς το γκολ του Χάρτλεϊ χάρισε στη Μάδεργουελ τον πρώτο της βαθμό μετά από τρεις αγώνες.Δύο γκολ πέτυχε στο δεύτερο ντεμπούτο του ο Λάφερτι μετά από 10 χρόνια.
Στον τελικό η Μάδεργουελ
Στον 8ο τελικό Κυπέλλου της ιστορίας της θα συμμετάσχει η Μάδεργουελ μετά την εύκολη νίκη με 3-0 στον ημιτελικό κόντρα στην Αμπερντίν.
Απότομη προσγείωση για Ρέιντζερς
Η διακοπή του Σκωτσέζικου πρωταθλήματος, λόγω Εθνικών ομάδων, φαίνεται πως έκανε κακό στη Ρέιντζερς, καθώς έμεινε στο 1-1 με τη Μάδεργουελ για την 30η αγωνιστική.
Με Γκρίφιθς στο +8 η Σέλτικ
Με τον Λέι Γκρίθιφς να σημειώνει δυο γκολ η Σέλτικ νίκησε 2-1 εκτός έδρας τη Μάδεργουελ και πλέον βρίσκεται στο +8 από τη δεύτερη Αμπερντίν.
Με Γκρίφιθς στο +8 η Σέλτικ
Με τον Λέι Γκρίθιφς να σημειώνει δυο γκολ η Σέλτικ νίκησε 2-1 εκτός έδρας τη Μάδεργουελ και πλέον βρίσκεται στο +8 από τη δεύτερη Αμπερντίν.
«Στοπ» στην Αμπερντίν
Ήττα που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δίνει στη Σέλτικ την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου στη Σκωτία, γνώρισε η Αμπερντίν από την Μάδεργουελ με 2-1 για την 31η αγωνιστική.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.