Match Center
ΚΑΟ Δράμας - Μπάσκετ

ΚΑΟ Δραμας - Μπασκετ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αποχωρεί ο ΚΑΟΔ από τη Basket League
Η διοίκηση του ΚΑΟΔ έλαβε την απόφαση να αποσύρει τη συμμετοχή της στη Basket League και τις προσεχείς ημέρες θα αποφασιστεί το που θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική σεζόν.
«Ο ΚΑΟΔ στην Α1»
Ο ΚΑΟΔ συνεχίζει να ελπίζει στην παραμονή του καθώς η επιτροπή στήριξης της ομάδας φαίνεται πως έχει βρει τις λύσεις.
Eπίσημη πρόταση στον Ζάρα
Όπως από πολύ νωρίς το πρωί ενημέρωσε το novasports.gr, ο Αρης, χτυπά δυνατά την πόρτα του Θόδωρου Ζάρα, θέλοντας διακαώς να τον εντάξει στο δυναμικό του.
video
Με Άρη η ΑΕΚ, εκτός ο ΚΑΟΔ (video)
Η ΑΕΚ επικράτησε με 77-66 στη Δράμα του ΚΑΟΔ και θα παίξει με τον Άρη στα πλέι-οφ τερματίζοντας στην πέμπτη θέση, με τους γηπεδούχους να μένουν εκτός μετά τη νίκη του Κόροιβου.
video
ΚΑΟΔ χάρμα ειδέσθαι! (video)
Ο ΚΑΟΔ είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στο πρωτάθλημα και φροντίζει να το αποδεικνύει σε κάθε αγωνιστική, το απέδειξε και στην 24η «στροφή», νικώντας 67-51 την Κηφισιά.
Φιλική ήττα Αρη από ΚΑΟΔ
Η ομάδα της Δράμας επικράτησε, με 75-73, του Άρη στο «Nick Gallis Hall» σε φιλικό ματς που έγινε τη Μεγάλη Πέμπτη (9/4).Ο Αρης, ξαναμπήκε σε ρυθμούς αγώνων, έστω και σε φιλικό επίπεδο. Αντιμετώπισε τον ΚΑΟΔ, στο «Nick Galis Hall», από τον οποίο ηττήθηκε με 73-75.
video
Ο θάνατός σου, η ζωή μου! (video)
Ο ΚΑΟΔ πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στον Πανελευσινιακό με 76-61 με τους φιλοξενούμενους να είναι ένα βήμα πιο κοντά στον υποβιβασμό στην Α2 και τους γηπεδούχους να εξασφαλίζουν την παραμονή τους στην κατηγορία.
Μέξας: «Ο έλεγχος στον Ολυμπιακό»
Ο Κώστας Μέξας, μετά την ήττα του ΚΑΟΔ από τον Ολυμπιακό για την Basket League, στάθηκε στην ικανοποιητική απόδοση των παικτών του απέναντι στους «ερυθρόλευκους» παραδεχόμενος πώς ο έλεγχος του αγώνα άνηκε σ΄ αυτούς.
Τον κράτησε… ετοιμοπόλεμο
Τη νίκη με 72-62 κόντρα στον ΚΑΟΔ πήρε ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, με τους Δραμινούς να εμφανίζονται ανταγωνιστικοί, κρατώντας σε ετοιμότητα τους Πειραιώτες ενόψει Ευρωλίγκας.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.