Match Center
Ingolstadt - Ποδόσφαιρο

Ingolstadt - Ποδοσφαιρο - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επική ανατροπή η Μπάγερν, «ζωντανό» το Αμβούργο
Σε ένα από τα πιο τρελά φετινά παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα, η Μπάγερν Μονάχου πέτυχε απίστευτη ανατροπή (5-4) μέσα στο «σπίτι» της Λειψίας, την ώρα που το Αμβούργο με τον βαθμό που απέσπασε (1-1) από τη Σάλκε έμεινε «ζωντανό» στη «μάχη» παραμονής. Υποβιβάστηκε η Ίνγκολσταντ.
Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Λειψία, γκολάρα Σωκράτη
Την παρουσία της στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου εξασφάλισε και μαθηματικά η εξαιρετική φέτος Λειψία, μετά τη νίκη της με 4-0 επί της Φράιμπουργκ στην 29η «στροφή» της Μπουντεσλίγκα. Νίκη για την Ντόρτμουντ με γκολ-σέντερ φορ από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.
Ανατροπή και ελπίδες για Ίνγκολσταντ
Μεγάλη νίκη με 3-2 κόντρα στην Ντάρμσταντ πήρε η Ίνγκολσταντ, που επέστρεψε από το 1-2 στο δεύτερο ημίχρονο και μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι της παραμονής στην Μπουντεσλίγκα.
Νίκη… ελπίδας για Ινγκολσταντ
Στο -7 από την παραμονή βρίσκεται πλέον η Ινγκολσταντ, η οποία νίκησε εντός έδρας με 2-1 τη Μάιντς και την τράβηξε και αυτή σε περιπέτειες.
Δεν έφτανε ο Μοντέστ
Ο Αντονί Μοντέστ πέτυχε άλλα δύο γκολ, φτάνοντας τα 18 στην Μπουντεσλίγκα, αλλά αυτά δεν ήταν αρκετά για την Κολονία που ήρθε ισόπαλη 2-2 εκτός έδρας με την Ίνγκολσταντ.
Με φόρα από τη Φλωρεντία η Γκλάντμπαχ
Λίγες ημέρες μετά τη «τεσσάρα» στη Φιορεντίνα και την πρόκριση στους «16» του Europa League, η Γκλάντμπαχ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στη Μπουντεσλίγκα, καθώς επιβλήθηκε 2-0 της Ίνγκολσταντ εκτός έδρας.
Πρωταθλήτρια η Μπάγερν
Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε 2-1 της Ίνγκολσταντ εκτός έδρας και μία «στροφή» πριν τη ολοκλήρωση της Μπουντεσλίγκα, πανηγύρισε το 26ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και τέταρτο συνεχόμενο.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.