Match Center
Gil Vicente - Ποδόσφαιρο

Gil Vicente - Ποδοσφαιρο - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φουλ για τελικό η Πόρτο
Το πρώτο και πιο καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας έκανε η Πόρτο, καθώς διέλυσε με 3-0 της Ζιλ Βιθέντε εκτός έδρας και μετέτρεψε τον επαναληπτικό σε... αγγαρεία.
Φουλ για τελικό η Πόρτο
Το πρώτο και πιο καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας έκανε η Πόρτο, καθώς διέλυσε με 3-0 της Ζιλ Βιθέντε εκτός έδρας και μετέτρεψε τον επαναληπτικό σε... αγγαρεία.
«Πεντάρα» τίτλου
Η Μπενφίκα συνέτριψε με 5-0 τη Ζιλ Βιθέντε εκτός έδρας και έκανε ακόμη ένα βήμα προς τον τίτλο.
«Πεντάρα» η Πόρτο
Η Πόρτο «σκόρπισε» με 5-1 τη Ζιλ Βιθέντε εκτός έδρας για τη 15η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος, μείωσε στους τρεις βαθμούς την απόσταση από την κορυφή και περιμένει «στραβοπάτημα» της Μπενφίκα (Πενιαφέλ εκτός).
Το Ζιλ Βιθέντε-Πόρτο στο Novasports.gr
Παρακολουθείστε σε live streaming, μέσω της Web TV του Novasports.gr την αναμέτρηση της Ζιλ Βιθέντε με τη Πόρτο, για τη 16η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος.
Το χρέος της η Μπενφίκα
Οι «αετοί» πέτυχαν τη 12η νίκη τους στη φετινή Πριμέιρα Λίγκα, επικρατώντας με 1-0 της Ζιλ Βισέντε για τη 14η αγωνιστική.
Τσίμπησε πόντο για την παραμονή
Σημαντικό βαθμό για την προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία, πήρε η Ζιλ Βιθέντε για την 28η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος.
«Πράσινα μάτια» για Μάρτινς
Η πορτογαλική εφημερίδα «A' Bola» δημοσιεύει πληροφορίες πώς ο Παναθηναϊκός ασχολείται, μεταγραφικά, με την περίπτωση του 22χρονου αμυντικού της Ζιλ Βισέντε, Λουίς Μάρτινς, για το επόμενο καλοκαίρι.
Στην κορυφή η Σπόρτινγκ του Ζαρντίμ
Η Σπόρτινγκ Λισαβώνας του Λεονάρντο Ζαρντίμ οδηγεί την κούρσα στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Μετά τη νίκη (0-2) επί της Ζιλ Βιθέντε, εκτός έδρας, στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής "σκαρφάλωσε" ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας πίσω της σε απόσταση δύο βαθμών τις Πόρτο, Μπενφίκα.
Άνετα το 4/4 η Πόρτο
Φορτσάροντας για 30 λεπτά και κάνοντας συντήρηση στη συνέχεια, η Πόρτο επικράτησε 2-0 της Ζιλ Βιθέντε για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και έφτασε τους 12 βαθμούς.
Γκιμαράες για Ευρώπη
Στην πέμπτη θέση του πορτογαλικού πρωταθλήματος, η οποία οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ, ανέβηκε η Γκιμαράες μετά το 3-1 επί της Ζιλ Βιθέντε.
Πεντάρα και… πάλι τα ίδια!
Το γνώριμο σκηνικό διαμορφώθηκε στην κορυφή του πορτογαλικού πρωταθλήματος μετά την ολοκλήρωση και του τελευταίου ματς της 16ης αγωνιστικής και τη νίκη της Πόρτο με 5-0 απέναντι στη Ζιλ Βιθέντε. Στους 42 βαθμούς ισοβαθμούν οι «δράκοι» με τη Μπενφίκα, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν αήττητες.
“Καθάρισε” ο Αντούνιες
Η Πάσος Φερέιρα πέρασε νικηφόρα (1-0) από την έδρα της Ζιλ Βιθέντε και διατηρήθηκε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Ήττα για την Πόρτο
Απρόσμενη ήττα με 3-1 από τη Ζιλ Βιθέντε γνώρισε η Πόρτο, που έμεινε 5 βαθμούς πίσω από την Μπενφίκα στη "μάχη" για τον τίτλο στην Πορτογαλία.
Την οδηγεί ο Χουλκ…
Ο Χουλκ σκόραρε δύο φόρες και οδήγησε εκ του ασφαλούς στη δεύτερη νίκη της την Πόρτο, με σκορ 3-1 απέναντι στην Ζιλ Βιθέντε.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.