Match Center
Α.Ο. Κέρκυρα - Ποδόσφαιρο

Α.Ο. Κερκυρα - Ποδοσφαιρο - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νικόλα, καλό ταξίδι και συγνώμη…
Το σοκ μεγάλο, τα λόγια δεν βγαίνουν, ο Νικός Τσούμανης έφυγε. Μόνος του. Χωρίς να μιλήσει σε κανέναν. Ούτε καν στους δικούς του. Ένα περήφανο και χρυσό παιδί που έκρυβε τα πάντα πίσω από το χαμόγελό του.
Άνετος κι… ωραίος ο ΠΑΣ
Την πορεία τους προς την άνοδο συνεχίζουν τα Γιάννινα, που επικράτησαν εύκολα της Κέρκυρας με 4-1, για την 20η αγωνιστική της Super League 2.
Σε τροχιά ανόδου ο Απόλλων
Στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Superleague 2 διατηρήθηκε ο Απόλλων Σμύρνης μετά την εντός έδρας νίκη του με 2-1 επί της Κέρκυρας στη Ριζούπολη. 
Νίκη με ανατροπή ο Λεβαδειακός
Μολονότι βρέθηκε από νωρίς να κυνηγά στο σκορ, ο Λεβαδειακός επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών, επικρατώντας 2-1 της Παναχαϊκής για τη 17η αγωνιστική της Super League 2.
ΠΑΣ..ας ο Νάουμετς στην Κέρκυρα!
Ο Ουκρανός Νάουμετς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην επιβλητική νίκη με σκορ 4-0 του ΠΑΣ Γιιάννινα στην Κέρκυρα και στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 9ης αγωνιστικής!
Κίνδυνος για Κέρκυρα και Τρίκαλα
Περιπέτειες για την Κέρκυρα και τα Τρίκαλα, καθώς ύστερα από απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, έχουν προθεσμία τριών ημερών για να καταβάλουν οφειλές σε ποδοσφαιριστές τους, ειδάλλως θα χάσουν 6 βαθμούς.
Πρωταγωνιστής ο Μπαλοτέλι στη νίκη του Απόλλωνα Λάρισας! (vids)
Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε ο Απόλλωνας Λάρισας που επικράτησε του Εργοτέλη με 3-1 για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2. Χωρίς νικητή το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Απόλλωνα Σμύρνης και ΠΑΣ Γιάννινα.
Πρεμιέρα στη Λάρισα
Με την αναμέτρηση του Απόλλωνα Λάρισας με την Κέρκυρα ανοίγει η αυλαία του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου (16:00).
Τα Τρίκαλα ζητούν τη θέση της Κέρκυρας!
Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της Superleague 2, τα Τρίκαλα ζητούν με επιστολή τους στην ΕΠΟ να πάρουν τη θέση της Κέρκυρας, επικαλούμενοι οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα από το νησί των Φαιάκων.
Κοντά στον Βόκολο η Κέρκυρα
Σε προχωρημένες επαφές με τον Λεωνίδα Βόκολο, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία είναι η Κέρκυρα, με τις δυο πλευρές να έχουν ήδη την πρώτη τους συνάντηση.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.