Αγγλία: Συνελήφθη ο Γκιγκς για ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Ο Ράιαν Γκιγκς θα βρεθεί αντιμέτωπος με την αγγλική δικαιοσύνη, καθώς συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές, μετά από καταγγελία της Κέιτ Γκρέβιλ.

Ο Ράιαν Γκιγκς θα βρεθεί αντιμέτωπος με την αγγλική δικαιοσύνη, καθώς συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές, μετά από καταγγελία της Κέιτ Γκρέβιλ. Η σύντροφος του παλαίμαχου Ουαλού ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατήγγειλε στην αστυνομία πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον Γκιγκς, ο οποίος προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα και αφέθηκε ελεύθερος, μετά από λίγες ώρες, έχοντας καταβάλει εγγύηση.

Τα τραύματα της Γκρέβιλ από τον ξυλοδαρμό της είναι εμφανείς, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, την ίδια στιγμή που ο εκπρόσωπος του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ουαλίας διαψεύδει τις κατηγορίες και τονίζει πως ο πελάτης του είναι αθώος. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουαλίας φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Γκιγκς από τον πάγκο της ομάδας, τουλάχιστον μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση. Ο 46χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έχει σχέση με την Γκρέβιλ από το 2017, ενώ λίγους μήνες αργότερα χώρισε με τη σύζυγό του και μητέρα των δυο παιδιών του, όταν αποκαλύφθηκε πως διατηρούσε σχέση για περίπου οκτώ χρόνια, με τη σύζυγο του αδερφού του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.