Άκυρη η επιστροφή των φιλάθλων στα ελληνικά γήπεδα

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλε "φρένο" στην επιστροφή των φιλάθλων των ελληνικών ομάδων στις εξέδρες των γηπέδων, λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό στη χώρα. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να μην επιστρέψουν άμεσα οι Έλληνες φίλαθλοι στις εξέδρες των γηπέδων, λόγω των αυξανόμενων κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα τα τελευταία 24ώρα. Σημαντικό ρόλο στη συγκεκριμένη απόφαση έπαιξε η στάση των υγειονομικών αρχών της χώρας, οι οποίες ήταν αντίθετες από την πρώτη στιγμή με την απόφαση της κυβέρνησης να επιτρέψει την επιστροφή των φιλάθλων, στο 10% της χωρητικότητας των γηπέδων και με ανώτατο όριο τους 3.500 θεατές.

Οι λοιμωξιολόγοι με επικεφαλής τον Σωτήρη Τσιόδρα ξεκαθάρισαν στον Πρωθυπουργό, πως μια τέτοια κίνηση δε θα βοηθούσε στην τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού, καθώς θα δημιουργούσε λάθος εντυπώσεις στους πολίτες. Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ και του ΠΑΟΚ με την Ομόνοια θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Η σχετική ανακοίνωση: “Με εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ανακαλείται η απόφαση για την παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Ο Πρωθυπουργός λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση κρουσμάτων παντού στην Ευρώπη κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί και στην Ελλάδα, έκρινε ότι η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.