Ολυμπιακός: Θα πάρει 4εκ για παίκτη που δεν θέλει;

Αν όντως οι ερυθρόλευκοι καταφέρουν και πάρουν ένα τέτοιο ποσό από ποδοσφαιριστή που δεν θέλουν θα έχουν κάνει τεράστιο deal.
Δημοσίευση: 23/08/2020 - 19:13 - Ανανέωση: 23/08/2020 - 20:13

Αν όντως οι ερυθρόλευκοι καταφέρουν και πάρουν ένα τέτοιο ποσό από ποδοσφαιριστή που δεν θέλουν θα έχουν κάνει τεράστιο deal

Ο λόγος για τον Γιασίν Μεριά. Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού που αγωνίστηκε ως δανεικός στην Κασίμπασα ξεκαθάρισε πως αν δεν είναι βασικός θα προτιμούσε να πάρει μεταγραφή στην Τουρκία. 

Ο Ολυμπιακός φυσικά δεν είναι αρνητικός σε μία τέτοια εξέλιξη αρκεί φυσικά να ικανοποιηθεί οικονομικά. Τα νούμερα που έχουν γραφτεί στην Τουρκία (6εκ ευρώ) είναι αρκετά μεγάλα και ίσως απέχουν από την πραγματικότητα. Σίγουρα όμως, οι ερυθρόλευκοι για να δώσουν τον Μεριά, τον οποίο θέλει η Κασίμπασα, ζητούν ένα ποσό κοντά στα 4εκ. ευρώ. 

Όπως καταλαβαίνει κανείς αν όντως η Κασίμπασα δώσει τα λεφτά αυτά ο Ολυμπιακός θα έχει κάνει ένα τρομερό deal καθώς θα έχει εισπράξει ένα μεγάλο ποσό για παίκτη που δεν θέλει. 

Στην Τουρκία αναφέρουν πως το "ταβάνι" της Κασίμπασα είναι τα 3,5εκ. ευρώ που και πάλι παραμένει ένα πολύ μεγάλο ποσό. 

Στην Τουρκία ο Μεριά, από τον Γενάρη μέχρι το τέλος της σεζόν έκανε 15 συμμετοχές και ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως στην Κασίμπασα θέλουν να τον πάρουν με κανονική μεταγραφή. Θυμίζουμε επίσης πως ο Μεριά με την Εθνική ομάδα της Τυνησίας έχει 42 συμμετοχές και 3 γκολ. 

Σίγουρα οι συζητήσεις συνεχίζονται και αναμένεται να υπάρξει εξέλιξη τις επόμενες μέρες.