SL: Θέλουν κόσμο στα γήπεδα και τηλεοπτικό συμβόλαιο

Στην τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της SL οι ομάδες συζήτησαν για την παρουσία κόσμου στα γήπεδα, αλλά και την ανάγκη τηλεοπτικής στέγης. 

Εκτός από την επικύρωση της βαθμολογίας οι ομάδες εξέφρασαν την πεποίθησή τους περί ανάγκης ύπαρξης τηλεοπτικών συμβολαίων για όλες τις ομάδες αλλά και την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Superleague:  

Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, επικυρώθηκε ομόφωνα (με συγκεκριμένες επιφυλάξεις των ΠΑΕ Ξάνθη και Πανιώνιος) η βαθμολογία για τις θέσεις 7 έως 14 του Πρωταθλήματος Super League 2019-2020. 

Ενόψει της αβεβαιότητας που αυτή τη στιγμή υφίσταται σε σχέση με την τηλεοπτική στέγη για πολλές ΠΑΕ – μέλη του συνεταιρισμού, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε να εκδηλώσει προς κάθε κατεύθυνση τη βούληση και πεποίθηση του περί της ανάγκης ύπαρξης τηλεοπτικών συμβολαίων για όλες τις ομάδες προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά και υπό συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού το επικείμενο πρωτάθλημα. 

Ενημερώθηκε το Δ.Σ. για τη συνάντηση της επιτροπής με τον Υφυπουργό Αθλητισμού περί επιστροφής φιλάθλων στις κερκίδες των γηπέδων της Super League, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.