Super League: Πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα

Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη με όλα τα μέλη της, σχετικά με τις συνέπειες της πανδημίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την αναπόφευκτη περαιτέρω αναστολή του Πρωταθλήματος, αλλά και το σχεδιασμό επανέναρξής του αμέσως μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα έχει σήμερα η Super League.

Σήμερα, Πέμπτη 2/4 η Super League, θα έχει μια κρίσιμη τηλεδιάσκεψη με όλα τα μέλη της, σχετικά με τις συνέπειες της πανδημίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την αναπόφευκτη περαιτέρω αναστολή του Πρωταθλήματος, αλλά και το σχεδιασμό επανέναρξής του αμέσως μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.
 
Όπως είχε δηλώσει και ο Γιώργος Μποροβήλος πριν δύο ημέρες, “αν το πρωτάθλημα δεν ξαναρχίσει κι αν δεν έχει ολοκληρωθεί έως τις 15 Ιουλίου το αργότερο, τότε οι οικονομικές συνέπειες στις ομάδες θα είναι αναπόφευκτες”.
 
Η τηλεδιάσκεψη της Πέμπτης 2/4 (16:00) λοιπόν έχει τίτλο: «Παράταση αναστολής των πρωταθλημάτων Super League και συναφή ζητήματα».
 
Η απόφαση που θα κληθούν να πάρουν από κοινού διοργανώτρια και ομάδες είναι μέχρι πότε αναστέλλονται οι αγώνες.  Με βάση τις γενικότερες διατάξεις που εφαρμόζονται στη χώρα μας – η οποία σημειωτέον έχει άριστη διαγωγή στη συμμόρφωση των μέτρων- αλλά και τις ανακοινώσεις άλλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων, είναι πολύ πιθανόν η αναστολή να επεκταθεί μέχρι τα τέλη Απριλίου.
 
Τα πάντα βεβαίως θα κριθούν από τις εξελίξεις στην μάχη με την πανδημία του κορωνοϊού.  Σε αυτή την περίπτωση, αν δηλαδή η πανδημία έχει τεθεί υπό έλεγχο και τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα και φυσικά πάντα με το «πράσινο φως» από την Κυβέρνηση, το νερό θα μπει και πάλι στ’ αυλάκι από τις αρχές Μαΐου.
 
Πριν ξεκινήσουν οι αγώνες, βέβαια, θα χρειαστεί μια περίοδος (τουλάχιστον 15-20 ημερών) προετοιμασίας των παικτών, που είναι απολύτως απαραίτητη, μιας και οι παίκτες όσο και να προπονούνται ατομικά στα σπίτια τους, θα έχουν μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης.
 
Κάνοντας τους υπολογισμούς είναι πιθανόν να δούμε σέντρα των play off το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου.  Που σημαίνει ότι το Πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί κάπου μέσα στον Ιούλιο και οι ομάδες που συμμετέχουν στα προκριματικά θα πάνε μονταρισμένες και έτοιμες στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.  Έχει και η αναστολή τα καλά της…
 
Το σίγουρο είναι ότι η σημερινή τηλεδιάσκεψη είναι πολύ κρίσιμη και καθοριστική για το σχεδιασμό επανέναρξης του Πρωταθλήματος, καθώς όλοι αντιλαμβάνονται τις οικονομικά ανυπολόγιστες συνέπειες τυχόν μη ολοκλήρωσής του.
 
Σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε περισσότερα…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.