Τσέφεριν σε Μητσοτάκη: “Χαίρομαι που ενδιαφέρεστε, αλλά…”

Ο πρόεδρος της UEFA υπογράμμισε στον Πρωθυπουργό ότι το ποδόσφαιρο λύνει μόνο του τα προβλήματα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε ότι και η κυβέρνηση μπορεί να βοηθήσει και υπέγραψαν το συνυποσχετικό συνεργασίας.

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν υπογράμμισε στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη πως είναι θετικό το γεγονός πως ενδιαφέρεται για τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι δυο τους συναντήθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου το πρωί της Τρίτης, με τη συνάντηση να διαρκεί περίπου 40 λεπτά. Το “παρών” έδωσαν επίσης ο αντιπρόεδρος της FIFA, Κρεγκ Κλαρκ και οι Λάκοβιτς και Χούμπελ. 

Ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας τόνισε μεταξύ άλλων ο Τσέφεριν: “Χαίρομαι που ενδιαφέρεστε για τα προβλήματα του ποδοσφαίρου, αλλά το ποδόσφαιρο λύνει μόνο του τα προβλήματα”.

Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε: “Το ποδόσφαιρο λύνει μόνο του τα προβλήματα, αλλά είμαστε κι εμείς εδώ να βοηθήσουμε με τη δική μας συνεισφορά”.

Αυτό που συζητήθηκε περισσότερο στη συνάντηση, ήταν το πως θα τελειώσει ομαλά το εφετινό πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα συμφωνήθηκε να υπάρξει στενή συνεργασία στα θέματα των στημένων αγώνων και της καταπολέμησης της βίας, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν το σχετικό συνυποσχετικό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.