Τσέφεριν: «Πάντα υπάρχει ο κίνδυνος Grexit» (video)

Ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ Αλεξάντερ Τσέφεριν, εξέφρασε την αισιοδοξία του για τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ωστόσο μετά τη συνάντηση  με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο «ομολόγησε» ότι δεν έχει εξαφανιστεί ο κίνδυνος του Grexit

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της FIFA Γκρεγκ Κλαρκ, ο εντεταλμένος εκπρόσωπος  των FIFA/UEFA, Χέρμπερτ Χούμπελ, ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας της Παγκόσμιας και Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Πέτρ Φουσεκ, και οι διευθυντές των Εθνικών Ομοσπονδιών της FIFA και της UEFA αντίστοιχα, Έμιλι Σο και Ζόραν Λάκοβιτς.

Η συζήτηση έγινε σε φιλικό κλίμα, ο πρόεδρος της UEFA τόνισε ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται στη σωστή κατεύθυνση και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η λύση για την Ελλάδα.

Παρ΄ όλα αυτά δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος του Grexit. Τους εκπροσώπους των δύο ομοσπονδιών, θα δεχτεί το πρωϊ της Τρίτης στο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. 
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Τσέφεριν:

Για τα θέματα που συζητήθηκαν: «Είχαμε μια πολύ φιλική συζήτηση. Μιλήσαμε για τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και για τη συζήτηση με την κυβέρνηση. Συζητήσαμε για μη κυβερνητικές επεμβάσεις, τις οποίες ούτε η κυβέρνηση επιθυμεί, αλλά χρειαζόμαστε τη βοήθεια της. Πιστεύω ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση και είμαι αισιόδοξος ότι μετά τη συνάντηση η κατάσταση θα βελτιωθεί και η Ελλάδα θα είναι σε κατάσταση όπως το 2004, όταν και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης».

Για τον κίνδυνο ενός Grexit, είπε: «Δεν μου αρέσει αυτή η έκφραση, γιατί έχει αρνητική έννοια, αλλά θα πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα, γιατί αυτός ο κίνδυνος πάντα υπάρχει. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα συμβεί. Ελπίζω ότι δεν θα συμβεί, αλλά η κάθε πλευρά πρέπει να κάνει τη δουλειά της» .


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.