Ψήφισμα Συνέλευσης Αναγέννησης από 143 Σωματεία ΣΕΓΑΣ

Μήνυμα ενότητας σε όλη την οικογένεια του ελληνικού στίβου έστειλε η υποψήφια πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και επικεφαλής της Αναγέννησης, Ολυμπιονίκης Τασούλα Κελεσίδου, απευθυνόμενη στα σωματεία μέλη του ΣΕΓΑΣ κατά την Συνέλευση Σωματείων που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με την εντυπωσιακή συμμετοχή 143 σωματείων και την έκδοση του ακόλουθου ψηφίσματος.

Μήνυμα ενότητας σε όλη την οικογένεια του ελληνικού στίβου έστειλε η υποψήφια πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και επικεφαλής της Αναγέννησης, Ολυμπιονίκης Τασούλα Κελεσίδου, απευθυνόμενη στα σωματεία μέλη του ΣΕΓΑΣ κατά την Συνέλευση Σωματείων που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με την εντυπωσιακή συμμετοχή 143 σωματείων και την έκδοση του ακόλουθου ψηφίσματος:

«Εμείς που δηλώσαμε συμμετοχή σε αυτή την πρωτόγνωρη Συνέλευση Σωματείων, εκφράζουμε ακράδαντα την πεποίθηση μας και δηλώνουμε την πίστη μας στις δημοκρατικές διαδικασίες. Είμαστε η μεγάλη πλειοψηφία που θα ενώσει το σύνολο της οικογένειας του ελληνικού στίβου στο δρόμο για το αύριο.

Η ενότητα των δυνάμεων του στίβου, η σταθερότητα και η συνέπεια στις θέσεις μας με την τήρηση όλων των νόμιμων διαδικασιών, είναι οι αδιαπραγμάτευτες αρχές που θα μας οδηγήσουν στη νέα εποχή που ανατέλλει για τον ελληνικό στίβο.

Στις 31 Μαρτίου υπό την ευθύνη της τριμελούς εφορευτικής επιτροπής και μέσω της ψηφιακής κάλπης Ζεύς, η μεγάλη πλειοψηφία των σωματείων που στέλνει μήνυμα νίκης, δημοκρατίας και ενότητας, θα διατρανώσει την πεποίθηση της και θα σφραγίσει το ξεκίνημα μιας νέας εποχής στον ελληνικό στίβο.

Μία νέα εποχή που θα είναι υπό την προεδρία της Τασούλας Κελεσίδου και τη νέα πλειοψηφία στο ΔΣ της ομοσπονδίας, αλλά και με τη δέσμευση να πορευτούμε όλοι μαζί και να εφαρμόσουμε με συνέπεια το δωδεκάλογο των προτάσεων που συν-διαμορφώσαμε όλο αυτό το διάστημα.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.