Στο CAS ο Κάρτερ

Ο Νέστα Κάρτερ προσέφυγε στο διεθνές αθλητικό δικαστήριο (CAS) και κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης για την αφαίρεση του χρυσού μεταλλίου του στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου το 2008.

Ο Νέστα Κάρτερ προσέφυγε στο διεθνές αθλητικό δικαστήριο (CAS) και κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης για την αφαίρεση του χρυσού μεταλλίου του στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου το 2008. Ο Κάρτερ είχε βρεθεί «θετικός» στην απαγορευμένη διεγερτική ουσία «Methylhexanamine», στο πλαίσιο επανελέγχων ντόπινγκ που διενεργήθηκαν σε 454 δείγματα από τους αγώνες του Πεκίνου.

Να σημειωθεί πως ίχνη της απαγορευμένης ουσίας βρέθηκαν και στο δεύτερο δείγμα του Τζαμαϊκανού σπρίντερ, στο πλαίσιο των επανελέγχων που ζήτησε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή. Ο Κάρτερ, ο οποίος κατέκτησε στο Πεκίνο το χρυσό μετάλλιο στα 4Χ100 μέτρα με τους συμπατριώτες του, Μάικλ Φράτερ, Γιουσέιν Μπολτ και Ασάφα Πάουελ, έχασε το μετάλλιο του και τώρα προσφεύγει στο CAS για να «καθαρίσει» το όνομα του, όπως σχετικά δήλωσε ο δικηγόρος του, Στιούαρτ Στίμπσον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.