Στίβος: Φοβερός ο Κέρλι στα 100μ. στη σεζόν

Ο 28χρονος Αμερικανός σπρίντερ Φρεντ Κέρλι, νικητής με 9,91 δευτερόλεπτα στα πρώτα του 100 μέτρα της σεζόν, στη Γιοκοχάμα, δεν ανησύχησε καθόλου στην κούρσα, τερματίζοντας πολύ μπροστά από τον Αυστραλό, Ρόχαν Μπράουνινγκ (10,10 δευτερολέπτα).

Ο 28χρονος Αμερικανός σπρίντερ Φρεντ Κέρλι, νικητής με 9,91 δευτερόλεπτα στα πρώτα του 100 μέτρα της σεζόν, σήμερα (21/5) στη Γιοκοχάμα, δεν ανησύχησε καθόλου στην κούρσα, τερματίζοντας πολύ μπροστά από τον Αυστραλό, Ρόχαν Μπράουνινγκ (10,10 δευτερολέπτα).

Ο Κέρλι, ο οποίος θα υπερασπιστεί τον παγκόσμιο τίτλο του στα 100 μέτρα και στοχεύει στη νίκη στα 200 μέτρα στη Βουδαπέστη τον Αύγουστο, είπε ότι είναι «έτοιμος για οποιαδήποτε πρόκληση» πετώντας το…γάντι στον Μαρσέλ Τζέικομπς, ο οποίος στέφθηκε Ολυμπιονίκης προς έκπληξη όλων στο Τόκιο το 2021.

«Ο αθλητισμός είναι ένα ανταγωνιστικό άθλημα, οπότε κάθε μέρα που μπορούμε να αγωνιζόμαστε ενάντια στους καλύτερους στον κόσμο είναι ένα υπέροχο συναίσθημα», είπε.

Ο Κέρλι ξεκίνησε τη σεζόν του στο «Diamond League» με μια νίκη στα 200 μέτρα στη Ντόχα νωρίτερα αυτό το μήνα, με 19,92 δευτερόλεπτα μπροστά από τον συμπατριώτη του Κένι Μπεντνάρεκ.

Στην επόμενη παρουσία του ο Τεξανός σπρίντερ θα αντιμετωπίσει τον παγκόσμιο πρωταθλητή των 200 μέτρων Νόα Λάιλς στο Grand Prix της Νέας Υόρκης τον επόμενο μήνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.