Σπανουδάκη: «Στους επόμενους αγώνες θέλω να ανεβάσω τη θέση μου στο ranking»

Στόχος της Ραφαέλας Σπανουδάκη είναι οι καλές εμφανίσεις στους αγώνες που ακολουθούν με σκοπό να αναβεάσει το ranking της.

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη σύμφωνα με δηλώσεις της, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ δήλωσε ότι έχει αρχίσει την προετοιμασία της από τον Σεπτέμβριο. Η Ελληνίδα αθλήτρια του Κώστα Βογιατζάκη ελπίζει ότι η χρονιά θα κυλήσει ομαλά και χωρίς προβλήματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την προετοιμασία της: «Από τέλη Σεπτεμβρίου κάνω κανονικά την προπόνησή μου και αισθάνομαι πολύ καλά. Με τον cοvid-19 είχα μείνει λίγο πίσω, αφού ακόμη και αρχές Σεπτεμβρίου ένιωθα να κουράζομαι εύκολα. Η περιπέτεια αυτή έχει μείνει πίσω και πλέον στρέφω την προσοχή μου σε αυτά που έχω μπροστά μου».

Για τους επόμενους αγώνες: «Έχω ήδη το όριο για το Ευρωπαϊκό κλειστού και ευελπιστώ πως θα μπορέσω το καλοκαίρι να είμαι και στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης. Ήδη ο μάνατζερ μου έχει πει πως θα μπορέσει να μου εξασφαλίσει θέση σε αρκετούς αγώνες στον κλειστό, μέσα από τους οποίους θα επιδιώξω να ανεβάσω τη θέση μου στο ranking. Το καλοκαίρι με τον covid-19 δεν κατάφερα να κάνω τους αγώνες που ήθελα, με αποτέλεσμα να υποχωρήσω στο ranking. Ο προγραμματισμός αποσκοπεί στο να κάνω μέσα στη σεζόν όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες στο εξωτερικό, μέσα από τους οποίους θα γίνομαι διαρκώς καλύτερη. Το χειμώνα πέρα από τα 60μ. θα κάνω κάποιους αγώνες και στα 200μ.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.