Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου: Πρωτιά για Κοτίτσα στα 800μ. με μεγάλο ατομικό ρεκόρ (vids)

Ο Χρήστος Κοτίτσας με χρόνο 1:47.00 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου πήρε την πρώτη θέση στα 800μ. με την έκτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών.

Ύστερα από το περιστατικό στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα ο Χρήστος Κοτίτσας έκανε σπουδαία εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη και το “Καυτατζόγλειο Στάδιο”.

Ο Έλληνας αθλητής με χρόνο 1:47.00 στα 800μ. σημείωσε την έκτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών. Θυμίζουμε ότι ο Κοτίτσας είχε αγωνιστεί σε αδύναμη σειρά στο Βαλκανικό πρωτάθλημα από πρωτοβουλία ενός προπονητή, ο οποίος δεν ήταν καν μέλος της ελληνικής αποστολής. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να του στοιχήσει τον ανταγωνισμό και μια καλύτερη επίδοση, το ζήτημα αυτό απασχόλησε έντονα τον ΣΕΓΑΣ.

Με την απόδοση του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου έδωσε “απαντήσεις” με ατομικό ρεκόρ. “Περίμενα πολύ καιρό αυτό τον χρόνο. Δικαιώθηκα και πήρα αυτό που μου ανήκει μετά από όσα έγιναν. Είναι μία δικαίωση αυτή η επίδοση. Με πείσμωσε αυτό που έγινε στο Βαλκανικό”, δήλωσε ο Κοτίτσας.

Στο ίδιο αγώνισμα για τις γυναίκες η Κατερίνα Κούτλη κέρδισε τον τίτλο με χρόνο 2:12.90.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!