Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2022: Νίκη για τον Καραλή (vid)

Ο Εμμανουήλ Καραλής (ΟΣΦΠ) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο επί κοντώ των Ανδρών κι έκανε δύο τις διαδοχικές του νίκες στη διοργάνωση.

Ο αθλητής ολοκλήρωσε τον αγώνα του με άλμα στα 5,55 μ., ενώ στη συνέχεια δοκίμασε δίχως επιτυχία στα 5,65 μ., προκειμένου να βελτιώσει το φετινό του ρεκόρ. Ο άλτης του Παναγιώτη Συμεωνίδη μπήκε στον αγώνα στα 4,35 μ., ύψος που πέρασε με την πρώτη, ενώ με την πρώτη ανέβηκε πάνω και από το 5,45 μέτρα. Ο Καραλής θα συνεχίσει την προετοιμασία του για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον.


Δεύτερος ήταν ο Πέτρος Χατζίου (ΟΣΦΠ) με 5,35μ. και τρίτος ο Γιάννης Ρίζος (ΑΣ Άρης) με 5,25 μέτρα.

 “Πρώτη φορά αγωνίστηκα μπροστά στο κοινό της Θεσσαλονίκης και μου έδωσε μεγάλη ενέργεια. Χάνω στις λεπτομέρειες στα μεγάλα ύψη αλλά ξέρω ότι είμαι καλά και δουλεύουμε με τον προπονητή μου Παναγιώτη Συμεωνίδη να βελτιώσουμε κάποιες λεπτομέρειες. Είμαι έτοιμος για ρεκόρ, δεν θέλω να βάλω όρια“, είπε ο Καραλής με το τέλος του αγώνα.

Πρώτη νίκη για την Κουτλή


Την πρώτη της νίκη σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πέτυχε σήμερα η Κατερίνα Κουτλή (ΓΣ Ηλιούπολης), που τερμάτισε τα 1.500 μ. σε 4,32,27. Η αθλήτρια επέλεξε από τα πρώτα μέτρα να τεθεί επικεφαλής της κούρσας και τελικά κατάφερε να στεφθεί νικήτρια. Στα τελευταία 80 μ. η Αναστασία Μαρινάκου (ΠΑΟ) έκανε την αντεπίθεση της, πέρασε μπροστά, ωστόσο σκόνταψε και έπεσε πριν προλάβει να περάσει τη γραμμή τερματισμού. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Ντενίσα Μπάλα (ΠΓΣ) με 4.33.25 και το χάλκινο η Ανθή Κυριακοπούλου (ΠΑΟ) με 4.37.67.

Η Κορένεβα νικήτρια στο τριπλούν


Η Οξάνα Κορένεβα (ΓΣ Κηφισιάς) κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και μάλιστα στο τριπλούν, σε ένα αγώνισμα με το οποίο ασχολήθηκε για πρώτη φορά φέτος. Η αθλήτρια σημείωσε 13,62 μ. (-0,2) και άφησε στη δεύτερη θέση την Σπυριδούλα Καρύδη (ΑΟ Κάλλιστος) με 13,53 μέτρα. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Χριστίνα Αλβερτσιάν (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) με 12,59 μ. (0,3).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.