Με Αναγνώστου και Τσουπάκη στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο 10.000 μ.

Ο Μάριος Αναγνώστου (Αναγέννηση Λαμίας) και η Ειρήνη Τσουπάκη (ΓΣ Αμαρουσίου) θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο 10.000 μ. που θα γίνει στην πόλη Πασέ της Γαλλίας, το Σάββατο (28/5).

Αμφότεροι επικράτησαν στα αγωνίσματά τους στην αντίστοιχη πανελλήνια διοργάνωση κι επιλέχθηκαν να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο κορυφαίο γεγονός.

Ο αγώνας θα είναι υψηλού επιπέδου, με δεδομένο ότι θα δώσουν το παρών ορισμένα από τα κορυφαία ονόματα της απόστασης. Ο Αναγνώστου θέλει να εκμεταλλευτεί τον ρυθμό και την καλή του κατάσταση, ώστε να βελτιώσει το ατομικό του 29.20.57.

«Σε μια τέτοια διοργάνωση η τακτική καθορίζεται και από το πως θα πάει η κούρσα. Μετά το 2ο χιλιόμετρο θα σχηματιστούν τα γκρουπ και θα βρούμε ρυθμό. Είμαι σε καλή κατάσταση και θα επιδιώξω να βελτιώσω το ατομικό του ρεκόρ. Θέλω να κάνω κάποιες καλές κούρσα μέσα στη σεζόν και να ανέβω θέσεις στην κατάταξη για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου», είπε ο Αναγνώστου.

Από την πλευρά του ο προπονητής του, Σάββας Κουμπούρας, σχολίασε για τον αγώνα του Σαββάτου. «Θα παίξει μεγάλο ρόλο η καθοδήγηση που θα του δώσω απ΄έξω, αφού είναι σημαντικό να βρεθεί κοντά σε γκρουπ που θα είναι κοντά στα περάσματα που θέλουμε για να κυνηγήσει επίδοση κάτω από τα 29.00».

Το ατομικό της ρεκόρ θα επιδιώξει να βελτιώσει και η Ειρήνη Τσουπάκη, που έχει 34.51.02 από τον Δεκέμβριο του 2021 και τους αγώνες Λιοφίλια. Η αποστολή αναχωρεί για την Γαλλία την Παρασκευή (27/5) κι επιστρέφει την Κυριακή (29/5).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.