Καραλής: Ντεμπούτο στην Καρλσρούη για τη χειμερινή περίοδο

Από το Indoor Tour της Καρλσρούης, στις 28 Ιανουαρίου, θα ξεκινήσει τους αγώνες του για τη χειμερινή περίοδο ο Εμμανουήλ Καραλής.

Ο 4ος στο επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, μετέθεσε κατά μία εβδομάδα την πρώτη εμφάνισή του, λόγω της αναβολής του μίτινγκ του Παρισιού κι έτσι θα αρχίσει τη σεζόν σε μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις της περιόδου.

Ο αθλητής του Παναγιώτη Συμεωνίδη στην συνέχεια θα συμμετάσχει στη διοργάνωση του Βερολίνου (4/2) και λίγες ημέρες αργότερα θα είναι στην Ουψάλα (9/2) για τον αγώνα του Μόντο Ντουπλάντις. Ο Καραλής θα συμμετέχει εν συνεχεία σε δύο διαδοχικούς αγώνες σε Λιεβέν (17/2) και Κλερμόν Φεράν (19/2) για να επιστρέψει στη συνέχεια στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (26-27/2).

Ο Καραλής το καλοκαίρι ξεπέρασε τα 5,80 μ., επίδοση που θέλει να βελτιώσει το χειμώνα και να διεκδικήσει τη διάκριση στο Παγκόσμιο κλειστού του Βελιγραδίου.

Στο μεταξύ, στο εθνικό πρωτάθλημα της Βουλγαρίας στη Σόφια θα αγωνιστούν στις 21-22 Ιανουαρίου η Ανδριάννα Φέρρα στα 400 μ. και η Μαρία Γάτου στα 60 μέτρα.

Το ίδιο Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί το ντεμπούτο του Παναγιώτη Τριβυζά στα 60 μ., που όπως ήδη έχει ανακοινώσει στα social media θα δώσει το «παρών» στο μίτινγκ της Λιόν το Σάββατο 22 Ιανουαρίου, ενώ στις 29 του ίδιου μήνα θα αγωνιστεί στη Βουδαπέστη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.