“Stoiximan.gr ΠΑΟΚ” και φέτος

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα Handball του ΠΑΟΚ θα έχει πολύτιμο συμπαραστάτη τον Stoiximan.gr, ως μέγα χορηγό ονοματοδοσίας.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα Handball του ΠΑΟΚ θα έχει πολύτιμο συμπαραστάτη τον Stoiximan.gr, ως μέγα χορηγό ονοματοδοσίας.
 
Η συνεργασία που ξεκίνησε πέρσι, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και με τη συμπαράσταση του Stoiximan.gr ο ΠΑΟΚ έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία του, στην κατάκτηση του νταμπλ.
 
Και φέτος η ομάδα θα ονομάζεται «Stoiximan.gr ΠΑΟΚ» με κοινή συνισταμένη τη φιλοσοφία για πρόοδο της ομάδας, του αθλήματος, αλλά και της κοινωνικής ευθύνης.
 
 Άλλωστε, σημαντικός παράγοντας για την υλοποίηση της συμφωνίας ήταν το αξιόπιστο πρόσωπο του Stoiximan.gr στη στοιχηματική αγορά, αλλά και το ισχυρό προφίλ που κατάφερε να χτίσει στον τομέα της κοινωνικής ευθύνης, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
 
«Ο Stoiximan.gr έχει καταφέρει να καταξιωθεί όχι μόνο στη στοιχηματική αγορά, αλλά σε ολόκληρο το οικοδόμημα του ελληνικού ερασιτεχνικού αθλητισμού. Η συμπαράσταση που παρέχει σε αθλητές και συλλόγους είναι αξιοσημείωτη, σε εποχές πολύ δύσκολες για τον αθλητισμό μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την ανανέωση της συνεργασίας μας και για το γεγονός της παραμονής του Stoiximan.gr στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ. Μαζί θα προσπαθήσουμε να καταρρίψουμε πολλά στερεότυπα και να φέρουμε νέα δεδομένα στο μάρκετινγκ του ερασιτεχνικού αθλητισμού», σχολίασε ο έφορος του τμήματος Handball του “Stoiximan.gr ΠΑΟΚ”, Γρηγόρης Πετρίδης. 

“Στις εποχές που ζούμε είναι σημαντικό να υπάρχουν υγιείς εταιρίες που στηρίζουν την προσπάθεια συλλόγων και αθλητών και παράλληλα προβάλλονται μέσα από αυτές. Χαιρόμαστε που θα έχουμε και πάλι τον Stoiximan.gr, όχι απλώς επάνω στη φανέλα μας, αλλά ουσιαστικά δίπλα μας στην προσπάθεια για να παραμείνουμε στην κορυφή”, δήλωσε ο αθλητής Αλέξανδρος Αλβανός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.