Αλβανός: «Οφείλουμε να παρουσιαστούμε εντελώς διαφορετικοί»

Η παραίτηση του Νίκου Γραμματικού από τον πάγκο της ΑΕΚ είναι αναμφίβολα το γεγονός που σημαδεύει τον αυριανό (21/5, 19:00) δεύτερο τελικό των πλέι-οφ της Α1 χάντμπολ των ανδρών.

Η παραίτηση του Νίκου Γραμματικού από τον πάγκο της ΑΕΚ είναι αναμφίβολα το γεγονός που σημαδεύει τον αυριανό (21/5, 19:00) δεύτερο τελικό των πλέι-οφ της Α1 χάντμπολ των ανδρών. Η Ένωση, με τον Ανδρέα Τρουπή στην τεχνική ηγεσία, υποδέχεται στην αίθουσα «Γ. Κασσιμάτης» του ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό, επιδιώκοντας να ισοφαρίσει τη σειρά σε 1-1 και να αναπτερώσει τις ελπίδες της για κατάκτηση του τίτλου. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Λαρς Γιάκομπσεν, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο στον πρώτο τελικό, ενώ κανονικά θα αγωνιστεί ο Ιούλιος Αργυρού, που έχασε το παιχνίδι της Παρασκευής (17/5) λόγω ασθένειας.

«Μετά τον πρώτο τελικό και την κακή εμφάνισή μας, οφείλουμε στους εαυτούς μας και στον κόσμο της ΑΕΚ να παρουσιαστούμε εντελώς διαφορετικοί στην έδρα μας. Δεν έχουμε χρόνο να αλλάξουμε πολλά πράγματα, ελπίζω να δείξουμε το κατάλληλο σθένος, ώστε να αντεπεξέλθουμε σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι» δήλωσε ο Αλέξης Αλβανός, ο οποίος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην παραίτηση του Νίκου Γραμματικού: «Σίγουρα ήταν μια δύσκολη απόφαση της διοίκησης να αποδεχθεί την παραίτηση του προπονητή. Από κει και πέρα, εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε γρήγορα στις καινούριες συνθήκες και να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι μπορούμε. Βρισκόμαστε σε άσχημη κατάσταση, πρέπει να αναστρέψουμε το κλίμα υπέρ μας».

Από πλευράς Ολυμπιακού δεν υπάρχουν προβλήματα, καθώς ο Λουίς Φελίπε Ρέινα, που χτύπησε σε δάχτυλο του χεριού στο πρώτο ματς, τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Ζαραβίνα. «Παρά την αναταραχή που υπάρχει στην ΑΕΚ, εμείς παραμένουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και έχουμε ως αποκλειστικό στόχο τη νίκη, που θα μας φέρει ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στο νταμπλ. Πιστεύω πως, αν είμαστε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς και διορθώσουμε κάποιες μικρές λεπτομέρειες στο παιχνίδι μας -σε σχέση με τον 1ο τελικό- θα είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε στο τέλος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.