Κακό ξεκίνημα για Εθνική

Αρνητικό ήταν το ξεκίνημα της εθνικής χάντμπολ των ανδρών, στον 3ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2017.

Αρνητικό ήταν το ξεκίνημα της εθνικής χάντμπολ των ανδρών, στον 3ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2017.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε καθαρά στην πόλη Ντόμπελε από τη Λετονία με 31-22 (ημίχρονο 15-12), δείχνοντας ότι δεν είναι σε θέση να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρώτη θέση, που οδηγεί στα πλέι-οφ. Επόμενο παιχνίδι για την ελληνική ομάδα, την Κυριακή (15:00) στην Πάτρα με αντίπαλο την Κύπρο, που απόψε ηττήθηκε 27-13 από την Ουκρανία στη Λευκωσία.

Η εθνική κατάφερε να ακολουθήσει στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, κυρίως χάρη στην επιθετική δεινότητα του Βύρωνα Παπαδόπουλου, αλλά η κακή αμυντική λειτουργία δεν της άφησε περιθώρια να διεκδικήσει κάτι θετικό. Με πρωταγωνιστές τους Κρίστοπανς και Γιουρντς, η Λετονία με ένα σερί 4-0 στις αρχές του β΄ μέρους ξέφυγε 20-13 και διατήρησε αυτή τη διαφορά, κλείνοντας τελικά το ματς στο +9.
 
Διαιτητές: Οπάβα-Βάλεκ (Τσεχία)

Οι συνθέσεις:

ΛΕΤΟΝΙΑ (Ούγκις Βίγκστρεμς): Τιχάνοβς, Πόλιτερς 3, Κιρστέινς, Γιουρντς 7, Λαγκανόβσκις 2, Βερσάκοβς 3, Κρίστοπανς 8, Αράις 1, Τούρκουπολς, Κρέιτσμπεργκς 1, Ερμάνις, Λιελάις 1, Τουμίνσκις 3, Πάβλοβιτς 2, Κούρμενς, Κούγκις

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Κρανάκης): Μπάρμπας, Κωστακίδης 1, Μαστορογιάννης 3, Μπάσμαλης 2, Δέσπος, Μυλωνάς 2, Μάλλιος 1, Λοϊζος, Αδάμ Παπαδόπουλος, Παλάσκας, Τζηράς 5, Βυρ. Παπαδόπουλος 8, Κατσίκης, Παπαδιονυσίου, Γουργούμης, Αραπακόπουλος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.