MVP ο Νικολαΐδης

Ο Παναγιώτης Νικολαϊδης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της χθεσινής 11ης αγωνιστικής της Α1 χάντμπολ των ανδρών, με την οποία ολοκληρώθηκε ο α΄ γύρος της κανονικής περιόδου.

Ο Παναγιώτης Νικολαϊδης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της χθεσινής 11ης αγωνιστικής της Α1 χάντμπολ των ανδρών, με την οποία ολοκληρώθηκε ο α΄ γύρος της κανονικής περιόδου. Ο παίκτης της ΑΕΚ σημείωσε επτά γκολ στη νίκη της Ένωσης με 28-25 επί του Πανελληνίου στην Κυψέλη, κυρίως όμως ήταν αυτός που έδωσε λύσεις στα κρίσιμα σημεία, προς το τέλος της αναμέτρησης. Ο διεθνής περιφερειακός έλαβε οκτώ ψήφους από τους προπονητές των δώδεκα ομάδων της κατηγορίας, ενώ από μία ψήφο πήραν ο συμπαίκτης του Ανίς Γκατφί και οι Χρύσανθος Ταναξίδης (ΠΑΟΚ), Κώστα Βότσης (Φοίβος Συκεών) και Νίκος Κρητικός (Πανελλήνιος).

«Κάναμε νέο ξεκίνημα. Το κίνητρό μας ήταν μεγάλο σε αυτό το παιχνίδι και λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου, καθώς όλοι ξέρουν ότι ο Πανελλήνιος είναι μαχητικός και η έκπληξη της φετινής σεζόν. Το θέλαμε πολύ και φάνηκε στο γήπεδο με το πάθος που δείξαμε. Θέλουμε να πάμε την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει», υπογράμμισε ο Νικολαϊδης στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.