Κορυφαίοι Γεωργιάδης, Σεϊρεκίδης


Ο Νίκος Γεωργιάδης αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της σεζόν στην Α1 χάντμπολ των ανδρών, μετά από ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν οι τεχνικοί των δώδεκα ομάδων του πρωταθλήματος. Ο προπονητής που οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του τροπαίου έλαβε οκτώ ψήφους, έναντι τριών του Νίκου Γραμματικού (Ποσειδών Λουτρακίου) και μίας του Παναγιώτη Ιατρούδη (Αναγέννηση Βύρωνα).

Στις γυναίκες την αντίστοιχη διάκριση έλαβε ο Στέλιος Σεϊρεκίδης, ο οποίος οδήγησε την Ορμή ως τους τελικούς των πλέι-οφ. Ο τεχνικός της πατρινής ομάδας έλαβε πέντε ψήφους στο σύνολο των οκτώ προπονητών της Α1, έναντι δύο της -πρωταθλήτριας με τη Νέα Ιωνία- Σοφίας Ναϊσίδου και μίας της Γρηγορίας Γκόλια (ΠΑΟΚ).

«Σε ένα πρωτάθλημα που μετέχουν οι τρεις καλύτεροι Έλληνες προπονητές, οι Νίκος Μάντζος, Παναγιώτης Ιατρούδης και Γιώργος Κρανάκης, είναι μεγάλη τιμή για μένα να αναδεικνύομαι κορυφαίος του πρωταθλήματος. Ευχαριστώ πολύ τους συναδέλφους μου, την διοίκηση του ΠΑΟΚ, τους αθλητές που με εμπιστεύτηκαν και τους συνεργάτες μου, Αντώνη Τσολάκο, Αλέξανδρο Ταρινίδη. Ο τίτλος αυτός ανήκει και σε αυτούς» δήλωσε ο Νίκος Γεωργιάδης.

«Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου που με τίμησαν με την ψήφο τους. Αφιερώνω αυτή την διάκριση στη σύζυγό μου που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Αποδέκτες της διάκρισης είναι ο πρόεδρος Ανδρέας Κόγκας και οι συνεργάτες του, που όλοι μαζί στήριξαν την προσπάθεια και φυσικά οι αθλήτριες που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να φτάσει η ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα» ανέφερε από την πλευρά του ο Στέλιος Σεϊρεκίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.