Προβάδισμα πρόκρισης για Φίλιππο

Με 36-34 πέρασε από την έδρα της ΑΕΚ ο Φίλιππος Βέροιας για τους «32» του Τσάλεντζ Καπ στο χάντμπολ.

Με 36-34 πέρασε από την έδρα της ΑΕΚ ο Φίλιππος Βέροιας για τους «32» του Τσάλεντζ Καπ στο χάντμπολ. 

Η ομάδα της Ημαθίας πήρε προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς για την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες, με τον Καρυπίδη να πετυχαίνει εννιά τέρματα για τους νικητές.

Τα πεντάλεπτα: 4-2, 6-7, 9-10, 13-13, 15-17, 18-20 (ημχ.), 20-22, 24-24, 26-28, 29-32, 32-33, 34-36

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Μπακαούκας 7, Δούγιας, Γεωργιάδης 2, Φάμπατς, Δημοσθένους, Νικολαϊδης 6, Αργυράκης, Χατσίκας 2, Αντωνιάδης, Γκατφί 9, Γρηγοριάδης 3, Φίλης, Πλεχ, Στούμπης 5, Κολιούλης, Κουμαραδέλης.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Κώστας Τούτσης): Ευαγγελόπουλος, Αρβανιτίδης, Ζλατάνος, Χαραλαμπίδης, Μιχαηλίδης 2, Αποστολίδης, Ανανιάδης 1, Μπαντής 7, Δεληγιάννης, Αλμπανίδης, Καρυπίδης 9, Κότσιφας, Δραγκόλας, Μαστορογιάννης 6, Παπαδόπουλος 6, Βεσελίνοβιτς 5.

Διαιτητές: Λίντενμπαουμ- Λάρον (Ισραήλ), Παρατηρητής: Καπλάνης (Κύπρος), Κόκκινη: 24:56 Χατσίκας (τρία δίλεπτα), δίλεπτα:7-8, πέναλτι: 2/2-3/3

Ο τεχνικός του Φιλίππου, Κώστας Τούτσης δήλωσε: «Μπορώ να πω ότι έγινε ένα μικρό βήμα. Τα παιχνίδια με την ΑΕΚ είναι πάντα αμφίρροπα και η Ένωση είναι μία ομάδα με ψυχολογία “κυνηγάμε όλα τα παιχνίδια”. Η διαφορά των δύο τερμάτων δεν σημαίνει απολυτως τίποτα. Αντίθετα, μπορεί να αποτελέσει και παγίδα. Έχουμε να λύσουμε αρκετά θέματα με την άμυνα μας. Έως το ερχόμενο Σάββατο θα ενταχθεί στην ομάδα ο Σανίκης, οπότε θα κάνουμε την προσπέθεια μας να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Γεγονός είναι ότι πληρώσαμε την πρόκριση με τους Ρώσους, λόγω των τραυματισμών των Σανίκη και Ανανιάδη. Παρολ’ αυτά είχα να διάλεξω στην αποφυγή τραυματισμών και το δύσκολο δρόμο για την πρόκριση πάλι το δεύτερο θα διάλεγα. Στόχος για το Φίλιππο ήταν ανέκαθεν η Ευρώπη. Θέλουμε να δώσουμε στην πόλη μας ευρωπαϊκό χρώμα, το πετύχαμε το 1993 με την παρουσία μας στον ημιτελικό και το 2003 στον τελικό του Challenge Cup».

Ο πλέι μέικερ του Φιλίππου, Γιώργος Μαστορογιάννης υπογράμμισε: «Έγινε ένα ωραίο ματς από δύο καλές ομάδες. Το σκορ έφυγε πολύ έιτε γιατί δεν είχαμε καλές άμυνες, είτε γιατί είχαμε και οι δύο καλές επιθέσεις. Η ΑΕΚ πριν 2-3 αγωνιστικές ήρθε στη Βέροια και μας νίκησε εύκολα. Η διαφορά των δύο τερμάτων δεν λέει τίποτα, πρέπει να προσπαθήσουμε για να πάρουμε την πρόκριση».

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Χριστόφος Μπακαούκας τόνισε: «Κάναμε πολλά λάθη. Κέρδισε δίκαια ο Φίλιππος. Έχουμε μία εβδομάδα να δουλέψουμε με νέα παιδιά από το μηδέν. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που έχει χτιστεί από το μηδέν. Όταν αλλάζεις 10-15 παίκτες είναι λογικό να χρειάζεσαι χρόνο. Συγχαρητήρια στο Φίλιππο αι συνεχίζουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.