Δεύτερη… πράξη στον ελληνικό «εμφύλιο», στην Ιταλία για την πρόκριση ο Ποσειδώνας

Φίλιππος Βέροιας και ΑΕΚ λύνουν οριστικά τις διαφορές τους αύριο (20:00) στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτρης Βικέλας», με έπαθλο την πρόκριση στους «16» του Challenge Cup ανδρών στο χάντμπολ.

Φίλιππος Βέροιας και ΑΕΚ λύνουν οριστικά τις διαφορές τους αύριο (20:00) στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτρης Βικέλας», με έπαθλο την πρόκριση στους «16» του Challenge Cup ανδρών στο χάντμπολ. 

Η ομάδα της Ημαθίας απέκτησε προβάδισμα χάρη στη νίκη της με 36-34 στο πρώτο ματς, που έγινε την περασμένη Κυριακή στο Βύρωνα, και αύριο θέλει μπροστά στο κοινό της να «σφραγίσει» το εισιτήριο γτην επόμενη φάση. Από την άλλη πλευρά, η Ένωση πηγαίνει στη Βέροια με στόχο την ανατροπή και το +3 που θα της δώσει την πρόκριση, έχοντας ως «οδηγό» το ματς πρωταθλήματος του περασμένου μήνα, όπου είχε επικρατήσει στο ίδιο γήπεδο με 33-26. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Δανοί Μαντς Νταλ Χέρμαν και Γέσπερ Μάντσεν.

Την ίδια ημέρα και ώρα, όμως, ακόμη μία ελληνική ομάδα διεκδικεί την πρόκριση στους «16» του Challenge Cup. Ο λόγος για τον Ποσειδώνα Λουτρακίου, ο οποίος αντιμετωπίζει στην πόλη Λαβίς την Παλαμάνο Πρεσάνο, στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης. 

Η ομάδα του Νίκου Γραμματικού επικράτησε 25-21 την περασμένη Κυριακή στο Λουτράκι και αύριο θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί αυτή τη διαφορά και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Βέλγοι Στέφεν Μάρτενς και Αντζελο Βερντόνκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.