Δυνατό τεστ με Ολλανδία για την εθνική γυναικών στο χάντμπολ

Την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις της κόντρα σε ακόμη μία μεγάλη δύναμη του αθλήματος, όπως είναι η Ολλανδία, θα έχει η εθνική ομάδα χάντμπολ των γυναικών για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις της κόντρα σε ακόμη μία μεγάλη δύναμη του αθλήματος, όπως είναι η Ολλανδία, θα έχει η εθνική ομάδα χάντμπολ των γυναικών, καθώς το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα την υποδέχεται την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου (16:30, ΕΡΤ 2) στο κλειστό της Λευκόβρυσης Κοζάνης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον Α΄ όμιλο της κυρίως προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020. 

Η «γαλανόλευκη» ηττήθηκε την Πέμπτη (26/6) από την Ισπανία με 33-18, ωστόσο έδειξε καλά στοιχεία και τώρα καλείται να χρησιμοποιήσει απέναντι στις «οράνιε» τις εμπειρίες που αποκόμισε από τα… μαθήματα που πήρε στην Αλμερία. Ώθηση αναμένεται να δώσει στην ελληνική ομάδα και ο κόσμος που θα βρεθεί στις εξέδρες του γηπέδου, προκειμένου να παρακολουθήσει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της εθνικής στην κυρίως προκριματική φάση του EURO 2020.

Μέχρι σήμερα η εθνική Ολλανδίας έχει λάβει μέρος σε 11 τελικές φάσεις Παγκοσμίου Πρωταθλήματος (σ.σ. έχει προκριθεί και στη διοργάνωση που θα διεξαχθεί το διάστημα 30 Νοεμβρίου-15 Δεκεμβρίου στην Ιαπωνία), καθώς και σε επτά τελικές φάσεις Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Τα τελευταία έξι χρόνια δίνει ανελλιπώς το «παρών» στις μεγάλες διοργανώσεις, ενώ από το 2015 έχει εξελιχθεί σε… συλλέκτη μεταλλίων, καθώς έχει κατακτήσει δύο (ασημένιο το 2015 και χάλκινο το 2017) σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα και ισάριθμα (ασημένιο το 2016 και χάλκινο το 2018) σε Ευρωπαϊκά. Επίσης, το 2016 οι «τουλίπες» μετείχαν και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου κατέλαβαν την 4η θέση.

Την αναμέτρηση της εθνικής με την Ολλανδία θα διαιτητεύσουν οι Ιταλοί Φραντσέσκο Σιμόνε και Πιέτρο Μονιτίλο, ενώ, στο άλλο παιχνίδι για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου, η Αυστρία υποδέχεται την Κυριακή (29/9, 21:25) την Ισπανία.

Το επόμενο… παράθυρο των αγωνιστικών υποχρεώσεων της «γαλανόλευκης» στα προκριματικά του EURO είναι τον Μάρτιο του 2020, όταν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει δύο φορές την Αυστρία (στις 25 ή 26/3 εντός έδρας και στις 28 ή 29 Μαρτίου στην Αυστρία).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.