Νέα στέγη για τον Ολυμπιακό

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που ταλαιπωρούσε το τμήμα χάντμπολ του Ολυμπιακού λύθηκε, καθώς βρέθηκε χώρος ώστε να χτίσουν το δικό τους σπίτι!

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που ταλαιπωρούσε το τμήμα χάντμπολ του Ολυμπιακού λύθηκε, καθώς βρέθηκε χώρος ώστε να χτίσουν το δικό τους σπίτι! Οι «ερυθρόλευκοι» που μέχρι πέρυσι συστεγαζόντουσαν στο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη, μαζί με το Βόλεϊ  θα αποκτήσουν τη δική τους έδρα. 
Όπως αποκαλύπτει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων το νέο γήπεδο χάντμπολ θα δημιουργηθεί ακριβώς δίπλα στο βόλεϊ στη θέση του ανοιχτού χάντμπολ που υπάρχει σήμερα, δίπλα από τον Στίβο.

 Ο Δήμος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου στις 25/6 έκανε δεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού για την κατασκευή του γηπέδου. Με ψήφους 24 υπέρ 2 κατά και 4 Παρών το αίτημα έγινε δεκτό.

Με αυτή την απόφαση ο Ολυμπιακός αποδεικνύει ότι θέλει να επενδύσει στο χάντμπολ, ώστε για πολλά χρόνια να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Παράλληλα το γήπεδο αυτό θα λύσει πολλά προβλήματα στις περιοχές, όπου θα μπορούν τοπικοί σύλλογοι να το χρησιμοποιούν. 

Πηγή ΑΠΕ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.