Στην 5η θέση της Ευρώπης η Εθνική ομάδα νεανίδων

Στην πέμπτη θέση της Ευρώπης η Εθνική ομάδα νεανίδων στο Ολυμπιακό Τόξο, στο European Youth Cup που έγινε στο Βουκουρέστι.

Στην πέμπτη θέση της Ευρώπης η Εθνική ομάδα νεανίδων στο Ολυμπιακό Τόξο, στο European Youth Cup που έγινε στο Βουκουρέστι.

Στον κρίσιμο αγώνα, η Σοφία Θεοδώρα Χαλκιοπούλου – Δασκαλάκη, η Μαρία Νασούλα και η Δήμητρα Παπαδοπούλου κέρδισαν 6-0 το Βέλγιο και μπήκαν στις «8» καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Εκεί αντιμετώπισαν τη Ρωσία, από την οποία έχασαν με 5-1 και μπορεί να μην μπήκαν στην τετράδα, αλλά η 5η θέση στην Ευρώπη αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό κατόρθωμα για την ελληνική τοξοβολία.

Μία μέρα νωρίτερα ο Φίλιππος Σπαταλάς , μετά από έναν εκπληκτικό αγώνα κόντρα στο σπουδαίο Βρετανό Haslam, ήρθε ισόπαλος 141-141 αλλά τον νίκησε στο shot off.

Προκρίθηκε στους «8» όπου αντιμετώπισε τον Δανό Fullerton από τον οποίο έχασε με 142 – 135 και κατετάγη στην 8η θέση.

Ο Αντώνης Χριστόπουλος στο Ολυμπιακό Τόξο στην κατηγορία των εφήβων, επικράτησε με 6-2 του Ουκρανού Kostyk και πέρασε στους «16» όπου έπεσε πάνω στον Ισραηλινό Kleiner από τον οποίο έχασε με 6-2 και κατετάγη στην 9η θέση.

Στο σύνθετο τόξο, ο Παντελεήμων Αναστασιάδης έχασε στο τέλος από τον Εσθονό Jaatma με 145-144, με αποτέλεσμα να πάρει και αυτός την 9η θέση. Ένατη θέση στις Νέες γυναίκες και για την Αλεξάνδρα Ζαϊμίδη που γνώρισε την ήττα από τη Βρετανίδα Mason με 143 – 130.

Στο ομαδικό, του Ολυμπιακού Τόξου στην κατηγορία των εφήβων οι Αντώνης Χριστόπουλος, Χρήστος Σούλτης και Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος έχασαν από την ιταλική ομάδα με 5-1 και έμειναν στην 9η θέση.

Προπονητές της ομάδας είναι ο Αλέξανδρος Νασούλας και ο Αλέξανδρος Παμβουξόγλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης