Βροχή…και πρόκριση για φαβορί

Στην τέταρτη μέρα του Γουίμπλεντον στους άνδρες τα φαβορί, όσα πρόλαβαν να αγωνιστούν λόγω της έντονης βροχόπτωσης, συνέχισαν νικηφόρα χωρίς να υπάρξει κάποια έκπληξη όπως τις προηγούμενες ημέρες.

Στην τέταρτη μέρα του Γουίμπλεντον στους άνδρες τα φαβορί, όσα πρόλαβαν να αγωνιστούν λόγω της έντονης βροχόπτωσης, συνέχισαν νικηφόρα χωρίς να υπάρξει κάποια έκπληξη όπως τις προηγούμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν δυσκολεύτηκε και ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο του Αμερικανού Ρέινολντς καθώς τον νίκησε 3-0 σετ και έτσι περιμένει να δει ποιον από τους Σαρντί – Στρουφ θα αντιμετωπίσει.

Ένα από τα παιχνίδια που αναβλήθηκε για το μεσημέρι της Παρασκευής (28/06) ήταν και αυτό το Χάας με τον Γουάνγκ καθώς και του Νταβίντ Φερέρ με τον Αγκούτ.

Ο Γκασκέ συνέχισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στο Βρετανικό Γκραν Σλαμ καθώς επικράτησε με 3-1 του Σοέδα ενώ ο Τόμιτς απέδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα καθώς νίκησε με 3-0 σετ τον Τζέιμς Μπλέικ.

Με νίκη συνέχισε και ο Ιάπωνας Κέι Νισικόρι αφού κέρδισε εύκολα με 3-0 σετ τον Αργεντινό Μάγιερ ενώ ο Αντρέας Σέπι προκρίθηκε παίζοντας μόνο ένα σετ καθώς ο αντίπαλός του, Μικαέλ Γιορντά αποχώρησε λόγω τραυματισμού.

Τέλος, στους «32» της διοργάνωσης προκρίθηκε άνετα και ο Ντελ Πότρο καθώς νίκησε με 3-0 σετ Καναδό Λεβίν και περιμένει να δει ποιος θα προκριθεί από τους Ντιμιτρόφ – Ζέμλια.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της τέταρτης ημέρας του Γουίμπλεντον στους άνδρες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.