Οι εκπλήξεις δεν ήταν μόνο στους άνδρες…

Με τους αποκλεισμούς των Μαρία Σαράποβα και Βικτόρια Αζαρένκα σημαδεύτηκε η πρώτη ημέρα του τουρνουά γυναικών του δεύτερου γύρου του Wimbledon.

Με τους αποκλεισμούς των Μαρία Σαράποβα και Βικτόρια Αζαρένκα σημαδεύτηκε η πρώτη ημέρα του τουρνουά γυναικών του δεύτερου γύρου του Wimbledon.

Η Ρωσίδα τενίστρια, νούμερο τρία στον κόσμο ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-3, 6-4) από την Μισέλ Ντε Μπρίτο (Νο 131) και αποκλείστηκε πρόωρα από τη διοργάνωση.

Αντίθετα η Αζαρένκα λίγη ώρα πριν μπει στο κορτ για να αντιμετωπίσει τη Φλάβια Πενέτα ανακοίνωσε την απόσυρση της από τη διοργάνωση. Η Λευκορωσίδα, νούμερο δύο στον κόσμο είχε τραυματιστεί στο γόνατο τη Δεύτερα απέναντι στην Κόελερ, με αποτέλεσμα οι ενοχλήσεις να μην υποχωρήσουν και η Πενέτα να προκριθεί στην επόμενη φάση δίχως
αγώνα.

Εκτός συνέχειας έμεινε και η Άννα Ιβάνοβιτς. Η Σέρβα, No.12 στον κόσμο ηττήθηκε από την 19χρονη Ευγενί Μπουσάρ με 2-0 σετ (6-3, 6-3) και αποχαιρέτησε το βρετανικό γκραν σλαμ. Η 19χρονη από τον Καναδά, ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του Γουίμπλετον στα Τζούνιορς, πέτυχε μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην καριέρα της και άφησε εκτός συνέχειας την Ιβάνοβιτς.

Οι εκπλήξεις ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς η Καρολίν Βοζνιάκι πραγματοποιώντας νέα απογοητευτική εμφάνιση, γνώρισε την ήττα με 6-2, 6-2 απ’ την Πέτρα Τσέτκοφσκα και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας του τουρνουά γυναικών του δεύτερου γύρου του Wimbledon εδώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.