Τζόκοβιτς σε Κύργιο: “Άρχισες να με ενοχλείς στα social media και για αυτό έχασες…” (vid)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγύρισε τον τέταρτο σερί τίτλο στο τουρνουά του Wimbledon και είχε όρεξη για πλάκα στον Νικ Κύργιος.

Ο χαβαλές μεταξύ Νόβακ Τζόκοβιτς και Νικ Κύργιου συνεχίστηκε και εκτός διαδίκτυου στην απονομή του Wimbledon. Ο Σέρβος έκανε πλάκα στον Ελληνοαυστραλό τενίστα λέγοντάς ότι περιμένει το πότο που έβαλαν στοίχημα και ότι η σχέση τους θα περάσει σε άλλο επίπεδο ύστερα από τον τελικό του Wimbledon.

“Ξέρω ότι είναι δύσκολο να πεις παρηγορητικές λέξεις σε έναν ηττημένο σε τελικό. Είναι από τους καλύτερους του κόσμου όμως ο Νικ και του αξίζουν συγχαρητήρια. Σε σέβομαι πάρα πολύ γιατί είσαι ένα απίστευτο ταλέντο και είμαι σίγουρος ότι θα δούμε περισσότερα πράγματα. Και πρέπει να ξανασκεφτείς τη σχέση μας. Εχασε γιατί άρχισε να με… ενοχλεί στα σόσιαλ. Ειλικρινά ελπίζω να είναι η έναρξη μιας υπέροχης σχέσης εκτός court. Αλλά ας αρχίσουμε με ένα ποτό”, είπε ο Νόλε για τον Κύργιο και στη συνέχεια πρόσθεσε: “Δεν υπάρχουν λέξεις γι’ αυτόν τον τίτλο. Πάντα ήταν και θα μείνει το πιο σημαντικό τουρνουά για μένα. Στην Σερβία έβλεπα τον Σάμπρας και ζητούσα από τον πατέρα μου να μου πάρει ρακέτα. Οι πρώτες μου εικόνες είναι από το Wimbledon. Σημαίνει πολλά για μένα κάθε φορά που το κερδίζω. Είναι τρομερό να κερδίζω 7 φορές εδώ. Το αφιερώνω στη γυναίκα μου, αλλά και την κόρη μου που ήρθε σήμερα να με δει. Ο γιος μου λείπει, αλλά πρέπει να παίζει ένα σετ με τον γιο του Μπράιαν…”.

Η παρουσιάστρια θύμισε στον Τζόκοβιτς ότι σήμερα είναι η 8η επέτειος γάμου με την γυναίκα του, Γιέλενα και εκείνος δήλωσε: “Αγάπη μου, χρόνια μας πολλά. Αυτό είναι το δώρο μου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.