Ζαμπέρ: «Είμαι χαρούμενη που προσπαθώ να εμπνεύσω πολλές γενιές από την χώρα μου»

Εμφανώς στεναχωρημένη από την ήττα της στον τελικό του Γουίμπλεντον εμφανίστηκε στις δηλώσεις της η Ονς Ζαμπέρ. Λίγα λεπτά μετά το 2-1 από την Ριμπάνικα, η τενίστρια από την Τυνησία κλήθηκε ν΄ απαντήσει στις ερωτήσεις που της έγιναν και με δυσκολία κρατούσε τα δάκρυά της...

Αφού έδωσε συγχαρητήρια στη νικήτρια του τελικού στη συνέχεια απέδωσε τα εύσημα στην ομάδα της, με το κοινό να την χειροκροτεί και την Ριμπάκινα επίσης ν΄ ανταποδίδει. «Θέλω να συγχαρώ την Έλενα για την καταπληκτική της εμφάνιση. Της αξίζουν συγχαρητήρια, όπως και στην ομάδα της. Πήρε απόλυτα δίκαια τον τίτλο. Ελπίζω να είμαι εγώ εκείνη που θα τα καταφέρει την επόμενη φορά», ανέφερε αρχικά η 27χρονη φιναλίστ και συνέχισε:

«Τίποτα δεν θα είχα πετύχει χωρίς τη βοήθεια της ομάδας μου. Σας ευχαριστώ για όλα όσα έχετε κάνει για μένα, σας ευχαριστώ που με πιστέψατε από την πρώτη στιγμή και δεν με αφήσατε ποτέ να νιώσω μόνη.»

Η Ζαμπέρ κατέληξε λέγοντας: «Αγαπώ πολύ αυτό το τουρνουά. Δεν το κρύβω, είμαι πολύ στενοχωρημένη από την ήττα. Έτσι, όμως, είναι το τένις, πάντα υπάρχει ένας νικητής. Είμαι πολύ χαρούμενη που προσπαθώ να εμπνεύσω πολλές γενιές στη χώρα μου κι ελπίζω αυτή τη στιγμή να με ακούν. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το απίστευτο κοινό, που παρότρυνε από την πρώτη στιγμή. Ήταν φοβερό.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.