Ουίλιαμς: «Δεν είμαι έτοιμη για αγώνα τριών ωρών»

Τον πρόωρο αποκλεισμό από το Wimbledon γνώρισε η Σερίνα Ουίλιαμς, η οποία παραδέχτηκε πως δεν ήταν έτοιμη να ανταπεξέλθει σε έναν τόσο μεγάλο αγώνα.

Σωματικά, δεν τα πήγα πολύ άσχημα. Είναι αλήθεια ότι στους δύο τελευταίους πόντους υπέφερα. Κινούμαι καλά και επιστρέφω πολλές μπάλες. Αλλά δεν έκανα προπόνηση για ματς τριών ωρών κι εκεί, νομίζω έκανα λάθος. Στα βασικά σημεία του αγώνα, πρέπει πάντα να είσαι ψυχικά έτοιμος να τα κερδίσεις. Τα πήγα πολύ καλά ίσως σε ένα ή δύο από αυτά, αλλά σαφώς δεν ήταν αρκετό“, σχολίασε μετά την ήττα από την Αρμονί Ταν η Αμερικανίδα τενίστρια.

Ερωτηθείσα εάν αυτό οφείλεται στην πολύμηνη απουσία της από την αγωνιστική δράση, ήταν σαφής: “Απολύτως! Παίζοντας κάθε δεύτερη εβδομάδα, κάθε τρεις εβδομάδες ή ακόμα και κάθε τέσσερις εβδομάδες, κερδίζεις πάντα λίγη αποτελεσματικότητα. Νομίζω ότι έπαιξα αρκετά καλά σε μερικά από τα βασικά σημεία του ματς. Όχι σε όλα, αλλά σε μερικά, ναι. Υπάρχουν μερικά σημεία, στα οποία σίγουρα θα μπορούσα να τα πάω καλύτερα. Πρέπει να πω στον εαυτό μου, ότι εάν είχα παίξει παιχνίδια, δεν θα είχα χάσει κάποιους από αυτούς τους πόντους ή δεν θα είχα χάσει το ματς“.

Όπως είναι φυσικό, η Ουίλιαμς δεν έμεινε ικανοποιημένη από την απόδοση της:Φυσικά όχι! Σίγουρα όχι! Αλλά τα έδωσα όλα. Ισως εάν έπαιζα αύριο να έδινα περισσότερα, ίσως την περασμένη εβδομάδα να έδινα περισσότερα. Αλλά σήμερα δεν μπορούσα. Έρχεται μια εποχή που πρέπει να είσαι ικανοποιημένος με αυτό. Και αυτό είναι το μόνο που μπορώ να κάνω. Δεν θα μπορούσα να κάνω περισσότερα“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.