Σάκκαρη-Χάιβς 2-0: «Περίπατος» στη πρεμιέρα (hls)

Στον δεύτερο γύρο του Wibledon προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη που δυσκολεύτηκε μόνο στο δεύτερο σετ από την Αυστραλή αντίπαλο της.

Η Μαρία Σάκκαρη άρχισε νικηφόρα την συμεμτοχή της στο τουρνουά Wimbledon και επ[ικράτησε της Αυστραλής Ζόι Χάιβς με 2-0 σετ, παίρνοντας την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο και την Τετάρτη (29/6) θα δώσει δεύτερο συνεχόμενο αγώνα στο γρασίδι του αγγλικού σταδίου.

Η Χάιβς δεν μπορούσε να αποτελέσει εμπόδιο για την Ελληνίδα τενίστρια, η οποία νίκησε 6-1 στο πρώτο σετ με συνοπτικές διαδικασίες, αλλά δυσκολεύτηκε στο δεύτερο, παρά το προβάδισμα με 4-1 γκειμ που είχε. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, ίσως, βιάστηκε να τελειώσει το παιχνίδι για να έχει περισσότερο χρόνο ξεκούρασης σε ένα 24ώρο ενόψει του δεύτερου αγώνα της και η Αυστραλή μείωσε σε 5-4 γκειμ.

Η Χάιβς για πρώτη φορά απείλησε στο ματς με διπλό break point αμέσως μετά, από λάθη της Σάκκαρη και μπήκε προσωρινά στην διεκδίκηση του σετ με break. H Σάκκαρη έφτασε στο 5-2, αλλά η Χάιβς που έπαιζε τραυματισμένη στο δεξιό μηρό και της τοποθετήθηκε επίδεσμος, κατάφερε να καθυστερήσει την αντίπαλος της από την ολοκλήρωση της νίκης.

Η Σάκκαρη “τελείωσε” το παιχνίδι με break.

«’Eπαιξα πολύ καλά στο πρώτο σετ, έκανα καλή δουλειά και τελείωσα το παιχνίδι, Εχω μεγάλη αυτοπεποίθηση και περιμένω με ανυπομονησία το αυριανό παιχνίδι, Το τένις μεγαλώνει στην Ελλάδα» ήταν οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη μετά την πρώτη νίκη της στην πρεμιέρα του Wimbledon.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.