135ο Wimbledon: Το σπουδαιότερο Grand Slam του τένις με τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Μαρία Σάκκαρη αποκλειστικά στα κορτ του Novasports!

Από τις 27 Ιουνίου έως και τις 10 Ιουλίου τα κορυφαία ονόματα του παγκοσμίου τένις θα προσφέρουν θέαμα υψηλού επιπέδου στους συνδρομητές Nova και Wind.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, η Μαρία Σάκκαρη και όλα τα μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου τένις υπόσχονται θέαμα υψηλού επιπέδου στο 135ο Wimbledon στα κορτ του Novasports! Οι φίλοι του τένις από τη Δευτέρα 27 Ιουνίου έως και την Κυριακή 10 Ιουλίου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, σε αποκλειστική μετάδοση και με τη σφραγίδα της κορυφαίας δημοσιογραφικής ομάδας του Novasports, το φημισμένο τουρνουά τένις Wimbledon με τις σπουδαίες μονομαχίες στα κορτ της Αγγλίας.

Όλα τα κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου τένις θα προσφέρουν στους συνδρομητές Nova και Wind, τη μοναδική εμπειρία του παλαιότερου και δημοφιλέστερου τουρνουά στον κόσμο μέσα από τρία κανάλια αφιερωμένα από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ στους συναρπαστικούς αγώνες του βρετανικού Grand Slam. Το 135ο τουρνουά Wimbledon έχει έντονο ελληνικό χρώμα και μεγάλες προσδοκίες από τη συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη.

H αυλαία του φετινού Grand Slam ανοίγει τη Δευτέρα 27 Ιουνίου με το Novasports Prime να προβάλλει από τις 15:30 και μετά όλους τους αγώνες του Centre Court, το Novasports2 να προβάλλει από τις 15:00 και μετά όλους τους αγώνες του Court1 ενώ στο Novasports6 θα μεταδίδονται από τις 13:00 και μετά επιλεγμένοι αγώνες κυρίως από το Court2. Παράλληλα, κάθε βράδυ στις 24:00, αμέσως μετά το τέλος της αγωνιστικής ημέρας θα προβάλλονται τα εκτενή στιγμιότυπα των αγώνων απευθείας από το Novasports Start.

Παράλληλα, με την πλατφόρμα EON, οι συνδρομητές Nova – Wind έχουν πλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους αθλητικό περιεχόμενο, μέσα από ένα πλούσιο, καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο περιβάλλον, που καθιστά το περιεχόμενο διαθέσιμο οπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή. Παράλληλα, η ΕΟΝ προσφέρει πρωτοπόρα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το timeshift 7 ημερών που δίνει τη δυνατότητα στο συνδρομητή να γυρίσει «πίσω» σε μια ζωντανή μετάδοση αγώνα και να τον παρακολουθήσει από την αρχή εφόσον έχει χάσει το ξεκίνημα του παιχνιδιού ή ακόμη και να γυρίσει πίσω για μία φάση, αλλά και την υπηρεσία EON Sports Mode, που παρέχει ζωντανά στατιστικά για επιλεγμένους αγώνες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.