Οζάκα: «Μπορεί να μην πάω στο Wimbledon»

Η απόφαση της ATP και της WTA να μη δώσουν βαθμούς στο Wimbledon ίσως κάνει κάποιους τοπ παίκτες να επιλέξουν την αποχή τους από τη διοργάνωση. Το σκέφτεται η Ναόμι Οζάκα μετά τον αποκλεισμό της στον πρώτο γύρο του Roland Garros.

«Θα έλεγα ότι η απόφαση με επηρεάζει πνευματικά, ότι δεν είμαι 100% σίγουρη ότι θα πάω εκεί», είπε η 24χρονη Γιαπωνέζα μετά την ήττα της από την Αμάντα Ανισιμόβα. «Θα ήθελα να πάω για τις εμπειρίες στο χορτάρι, αλλά την ίδια στιγμή δεν θα έλεγα ότι είναι ανώφελο, όμως είμαι άνθρωπος που παίρνει κίνητρο από την άνοδο στην κατάταξη, από τέτοια πράγματα. Νομίζω ότι η πρόθεση είναι καλή, αλλά όχι η εκτέλεση».

Ποιο είναι το μεγαλύτερο βουνό για εκείνη, το χώμα ή το χορτάρι; «Το χορτάρι διότι τραυματίστηκα εκεί άσχημα και με φοβίζει. Νιώθω ότι πρέπει να νικήσεις τους φόβους σου κάποια στιγμή. θα δω, λοιπόν, τι θα γίνει με τις αποφάσεις, γιατί είμαι σίγουρη ότι θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές. Και τότε θα πάρω κι εγώ την απόφασή μου».

«Πρέπει να συνεχίσω να προσπαθώ όσο το δυνατόν περισσότερο και θα έχω την ευκαιρία που θέλω. Θα σταματήσω να λέω στον εαυτό μου ότι είμαι κακή σε αυτές τις επιφάνειες και θα βάλω το κεφάλι κάτω και θα δουλέψω σκληρά, κάτι που κάνω όλη τη σεζόν. Δεν μπορώ περιμένω ότι όλα θα γίνουν μονομιάς. Σταδιακά θα έχω τα αποτελέσματα που θέλω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.