Φέντερερ-Χουρκάτς 0-3: Ο «Βασιλιάς» αποκλείστηκε αλλά ακόμα τον χειροκροτούν (hls)

Ο Ρότζερ Φέντερερ ηττήθηκε εύκολα με 3-0 από τον Χούμπερτ Χουρκάτς, αποχαιρέτισε το Wimbledon στον 57ο προημιτελικό Grand Slam της καριέρας του, αλλά το κοινό τον αποθέωσε αυτοκρατορικά όπως δηλαδή του αρμόζει.

Κάτι λιγότερο από δύο ώρες χρειάστηκε ο «πρωτάρης» σε ημιτελικό Χούμπερτ Χουρκάτς για να αποκλείσει τον «βασιλιά» Ρότζερ Φέντερερ.

Όμως, αυτός ο προημιτελικός στο Centre Court του All England Court ίσως είναι το μοναδικό παιχνίδι του φετινού Wimbledon που ο νικητής χειροκροτήθηκε λιγότερο από τον ηττημένο.

Ο Ρότζερ Φέντερερ, μπορεί να μην πήρε καν γκέιμ στο τρίτο σετ αλλά σε κάθε κερδισμένο πόντο το κορτ σειόταν λες και πήρε το τρόπαιο. Ο πολυνίκης του θεσμού δεν έπιασε σε κανένα σημείο την τοπ απόδοση του και μοιραία ηττήθηκε από έναν τενίστα που είναι 15 χρόνια μικρότερος του.

Στο πρώτο σετ, ένα μπρέικ ήταν αρκετό για τον Χούμπερτ Χουρκάτς (3-6). Στο δεύτερο σετ δέχθηκε πρώτος μπρέικ (3-0 προηγήθηκε ο Φέντερερ), αλλά βρήκε απάντηση (4-4), οδήγησε το σετ στο tie-break και εκεί δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 2-0. Το τρίτο σετ ήταν διαδικαστικού ουσιαστικά χαρακτήρα με τον Ελβετό (νούμερο 6 στον κόσμο) να κερδίζει μόλις 15 από τους 44 παιγμένους πόντους.

Ο Χουρκάτς περιμένει αντίπαλο στα ημιτελικά, από τον τέταρτο ημιτελικό ανάμεσα στο Ματέο Μπερετίνι και το Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ. Το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών είναι γνωστό, με το Νόβακ Τζόκοβιτς να αντιμετωπίζει τον Ντένις Σαποβάλοφ.

Τα σετ: 3-6, 6-7, 0-6

Δείτε ΕΔΩ τα αναλυτικά στατιστικά της αναμέτρησης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.