Κλοπ: “Δίχως αμφιβολία η Ραντουκάνου είναι το ταλέντο του αιώνα”

Εντυπωσιασμένος με τον θρίαμβο της Έμα Ραντουκάνου στο US Open δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ έπλεξε το εγκώμιο της Βρετανίδας τενίστριας και έκανε ειδική αναφορά στο ήθος και τον σεβασμό που επέδειξαν τόσο η Ραντουκάνου, όσο και η Φερνάντεζ μετά τον τελικό.

“Εντυπωσιάστηκα καθώς είχε περάσει πολύς καιρός από τότε που είδα έναν ολόκληρο αγώνα τένις και ακόμα περισσότερο γυναικείο αγώνα. Εντυπωσιάστηκα από την ταχύτητα και τη δύναμη. Μόνο μέσα από σκληρή δουλειά μπορείς να κερδίσεις το US Open, ειδικά όταν είσαι 18 ετών. Δίχως αμφιβολία είναι το ταλέντο του αιώνα, αλλά χωρίς σκληρή προσπάθεια είναι αδύνατο να βρεθείς σε αυτή τη θέση. Πλέον θα παρακολουθώ γυναικείο τένις πιο συχνά.

Με ενέπνευσε ο τρόπος που μίλησαν και οι δύο (σ.σ. Φερνάντεζ, Ραντουκάνου) στην τελετή, ίσως περισσότερο και από τον ίδιο τον αγώνα. Συγκλονίστηκα από τον τρόπο που παρουσιάστηκαν. Η Έμα έδειξε τεράστιο σεβασμό για την αντίπαλό της και ξέρουν ότι είναι πιθανόν να συναντηθούν αρκετές φορές ακόμα στο μέλλον και να παίξουν αντίπαλες πολλούς ακόμη τελικούς. Ήταν μια επίδειξη αθλητικού ήθους και έδειξε πόσο ταπεινή είναι, παρά το νεαρό της ηλικίας της και το γεγονός ότι βρέθηκε στην κορυφή του κόσμου“, δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης