US Open: Βλέπει την ήττα ως κίνητρο η Φερνάντες

Η Λέιλα Φερνάντες τόνισε πως η ήττα της στον τελικό του US Open θα της δώσει κίνητρο εν όψει της συνέχειας.

Η Καναδή τενίστρια δήλωσε θα κουβαλάει τη συγκεκριμένη ήττα για καιρό, ενώ αναφέρθηκε και στο τι κρατάει από την πορεία της στο φετινή αμερικανικό τουρνουά.

Αρχικά, η 19χρονη τενίστρια δήλωσε: “Νομίζω ότι αυτή την ήττα θα την κουβαλάω για πολύ καιρό. Νομίζω, όμως, ότι θα μου δώσει κίνητρο για να πάω καλύτερα στην προπόνηση, να πάω καλύτερα στην επόμενη ευκαιρία που θα έχω. Είμαι, πάντως, ευχαριστημένη με τον εαυτό μου, με τον τρόπο που αγωνίστηκα και τον τρόπο που ενήργησα μέσα στο court τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Βελτιώθηκα πολύ όχι μόνο τενιστικά, αλλά και συναισθηματικά και πνευματικά. Είμαι χαρούμενη, ελπίζω η επόμενη χρονιά να είναι το ίδιο καλή”.

Στη συνέχεια, η Φερνάντες τόνισε για το τι έμαθε στο αμερικανικό τουρνουά: “Αυτό που με εξέπληξε περισσότερο είναι πως όσο πιο εξωστρεφής είμαι στο γήπεδο και προσπαθώ να αναμείξω τον κόσμο, τόσο καλύτερα παίζω. Όταν ήμουν μικρότερη, προσπαθούσα να είμαι όσο το δυνατόν πιο ήρεμη, σαν τον Φέντερερ. Χαίρομαι που ανακάλυψα αυτό για τον εαυτό μου, ότι παίζω καλύτερα όταν είμαι πιο εξωστρεφής και χρησιμοποιώ προς όφελός μου τον κόσμο”.

Τέλος, η Καναδή τενίστρια αναφέρθηκε και στο ιατρικό τάιμ άουτ, που πήρε η Ραντουκάνου: “Ειλικρινά, δεν ήξερα τι συνέβαινε με την Έμα. Δεν ήξερα πόσο σοβαρή ήταν η πτώση της, γι’ αυτό ρώτησα την umpire. Απλά συνέβη στην ένταση της στιγμής. Κρίμα που έγινε σε αυτή τη στιγμή για μένα, που είχα το μομέντουμ. Αλλά είναι αθλητισμός, είναι τένις. Πρέπει απλά να προχωρήσεις”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.