Η Σάκκαρη έχει ραντεβού με την… ιστορία στην πλατφόρμα της Nova!

Η Μαρία Σάκκαρη μετρά αντίστροφα για τη συμμετοχή της στο πρώτο προημιτελικό US Open της καριέρας της (09/09, 02:00). Ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το Eurosport, το οποίο ανήκει στη πλατφόρμα της Nova.

Η Μαρία Σάκκαρη γράφει… ιστορία στα κορτ της Νέας Υόρκης! Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα αγωνιστεί στον πρώτο προημιτελικό US Open της καριέρας της τα ξημερώματα της Πέμπτης (09/09, 02:00) με μοναδικό στόχο να βρεθεί για δεύτερη φορά στα ημιτελικά ενός Grand Slam.

Η σεζόν που διανύει η Μαρία είναι εξαιρετική, αφού μετά το «ξεπέταγμα» της στο Ρολάν Γκαρός με την παρουσία στα ημιτελικά, έχει την ευκαιρία να επαναλάβει το κατόρθωμα της. Η «μάχη» της Σάκκαρη με την Καρολίνα Πλίσκοβα (νούμερο 4 στο κόσμο) θα μεταδοθεί από το Eurosport 1 και οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν μέσα από την πλατφόρμα της Nova.

Το νούμερο 18 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει χάσει μόλις ένα σετ στους πρώτους τέσσερις γύρους (στο ματς με την Αντρεέσκου), δείγμα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται. Το ίδιο όμως έχει καταφέρει και η Τσέχα αντίπαλος της (έχασε σετ από την Ανισίμοβα στον δεύτερο γύρο).

Όσον αφορά το head to head τα πάντα είναι μοιρασμένα (1-1). Η Μαρία είχε κερδίσει το 2018 στη Ρώμη με 2-1 σετ (6-3, 3-6, 7-5) ενώ η Πλίσκοβα «χαμογέλασε» ένα χρόνο αργότερα στο ίδιο τουρνουά με 2-0 (6-4, 6-4) στα ημιτελικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.