“Λύγισε” με 3-2 σετ τον Τσιτσιπά ο Αλκαράζ (vids)

Ο Κάρλος Αλκαράζ πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του, κέρδισε με 3-2 σετ (6-3,4-6,7-6,0-6,7-6) τον Στέφανο Τσιτσιπά, στον τρίτο γύρο του US Open.

Την μεγαλύτερη νίκη στη ζωή του πέτυχε ο Κάρλος Αλκαράζ κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά. Το 18χρονο παιδί θαύμα του ισπανικού τένις είχε από την αρχή του αγώνα το κοινό με το μέρος του και έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο νεότερος παίκτης που πέρασε στον 4ο γύρο του US Open ύστερα από τον Πιτ Σάμπρας το 1989.

Το next big thing του παγκοσμίου τένις κέρδισε με 3-2 (3-6, 6-4, 6-7, 6-0, 7-6) σετ τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα. Ακόμα μια φορά που ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να περάσει στους 16 του τουρνουά.

Ο Ισπανός κέρδισε εύκολα το πρώτο σετ, με τον 23χρονο να απαντάει για το 1-1. Το νούμερο 3 της παγκόσμιας κατάταξης έχασε την συγκέντρωση του στο τρίτο σετ και ο Αλκαραζ εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση. Στη συνέχεια ο Τσιτσιπάς κέρδισε θριαμβευτικά το τέταρτο χωρίς να χάσει γκείμ και ισοφάρισε σε 2-2. Με το κοινό να χειροκροτεί τον 18χρονο, η νίκη του τελευταίου σετ ήταν αναμενόμενη.

Ο Τσιτσιπάς πάλεψε μέχρι το τέλος για να κερδίσει το πολυπόθητο εισιτήριο, αλλά δεν κατάφερε να σταματήσει τον Αλκαράζ που αναμφισβήτητα ήταν η μέρα του.

Επόμενος αντίπαλος του Αλκαράζ είναι ο Πέτερ Γκόγιοβτσικ, ο οποίος κέρδισε τον Χένρι Λαακσόνεν με 3-1 σετ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.