Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά: “Είναι μαχητής”

Το εγκώμιο του Στέφανου Τσιτσιπά έπλεξε ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά τη νίκη του επί του Έλληνα πρωταθλητή και την πρόκριση στον τελικό του Ρολάν Γκαρός. 

Το εγκώμιο του Στέφανου Τσιτσιπά έπλεξε ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά τη νίκη του επί του Έλληνα πρωταθλητή και την πρόκριση στον τελικό του Ρολάν Γκαρός

“Παρόλο που έχασα το τρίτο και το τέταρτο σετ, ένιωθα ότι ήμουν ο καλύτερος παίκτης στο γήπεδο. Είχα τον έλεγχο, έπαιζα με άνεση. Μπράβο του που πάλεψε και έκανε το comeback. Έπαιξε υπέροχο τένις, ειδικά στο τέταρτο που αντιμετώπιζε μπρέικ πόιντ. Είχα πολλές ευκαιρίες να σπάσω το σερβίς του στο τέταρτο και να τελειώσω νωρίτερα το ματς. Είναι μαχητής. Είναι δικαίως ανάμεσα στους καλύτερους στον κόσμο”, είπε αρχικά ο Τζόκοβιτς; για τον Τσιτσιπά και πρόσθεσε:

“Πάλευε για τον πρώτο του τελικό Grand Slam, παίζονταν πολλά για εκείνον. Είχε κίνητρο να γυρίσει το ματς και τα πήγε πολύ καλά. Στο τέλος νομίζω ότι έμεινε από ενέργεια. Και τότε ήταν που πίεσα περισσότερο εγώ, εκμεταλλεύτηκα τις ευκαιρίες μου και τελείωσα το ματς με υπέροχο τρόπο”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.