Τσιτσιπάς: «Δε θα σου χαριστεί ο Αλκαράθ» (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κάρλος Αλκαράθ, εν όψει της μεταξύ τους αναμέτρησης για το Roland Garros.

Ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει την Τρίτη τον Ισπανό, για τον οποίο τόνισε πως είναι ένας τενίστας, ο οποίος δε χαρίζεται στον αντίπαλό του. Παράλληλα, συμπλήρωσε πως ο Αλκαράθ ωθεί τους υπόλοιπους τενίστες, ώστε να γίνουν καλύτεροι.

Αρχικά, ο Τσιτσιπάς δήλωσε: «Χρειάζεται να παίξω καλό τένις. Ο Κάρλος Αλκαράθ είναι ένας αθλητής που κρατάει την ένταση σε υψηλά επίπεδα ανά πάσα στιγμή. Είναι κάποιος που δεν πρόκειται να σου χαριστεί και δεν χάνει ποτέ τη συγκέντρωση του. Το κάνει στο μέγιστο βαθμό. Είναι μια μάχη που όλοι περίμεναν έτσι δεν είναι; Ήρθε η ώρα. Game on».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας τενίστας συμπλήρωσε: «Είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια και πρόκληση για κάθε παίκτη. Μας ωθεί στο να γίνουμε καλύτεροι. Τέτοιες μονομαχίες είναι το πιο δύσκολο πράγμα που μπορεί να έχει το άθλημά μας. Όσο περισσότερες φορές τον αντιμετωπίζεις, έχει περισσότερες ευκαιρίες για να τον κερδίσεις. Κι εγώ ψάχνω αυτές τις ευκαιρίες».

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας