Ναδάλ: Έκτακτη συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη – Ανακοινώνει αν θα συμμετάσχει ή όχι στο Roland Garros

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει την Πέμπτη (18/05, 17:00) ο Ράφαελ Ναδάλ στην ακαδημία του στο Μονακό, όπως επιβεβαίωσε η ομάδα του.

Η συνέντευξη αποφασίστηκε μετά τις αναφορές των διεθνών Μέσων ενημέρωσης, ότι ο 36χρονος θρύλος του τένις δεν θ΄ αγωνιστεί ούτε στο Roland Garros.

Την απάντηση θα δώσει σε λιγότερο από ένα 24ωρο ο 14 φορές πρωταθλητής του κορυφαίου Grand Slam, με τις εκτιμήσεις που έρχονται από την χώρα της ιβηρικής χερσονήσου να μην είναι και τόσο αισιόδοξες.

«Ο Ράφαελ Ναδάλ δεν έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό του στο ισχίο και αναμένεται να χάσει το σημαντικότερο τουρνουά της καριέρας του για πρώτη φορά από το 2004» ανέφερε ο ιστότοπος “revelo” και προσθέτει: «Όπως μπορούμε να επιβεβαιώσουμε, ο κάτοχος των 22 Grand Slam εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό στο ισχίο και αναμένεται να μην αγωνιστεί στο Παρίσι για να υπερασπιστεί τον τίτλο του».

Ο Ναδάλ απέχει από τα courts από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο στον 2ο γύρο του Australian Open κι αποχώρησε. Αρχικά οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο γι΄ απουσία του από τους αγώνες από 6-8 εβδομάδες, ωστόσο, η κατάσταση αποδείχθηκε αρκετά πιο περίπλοκη και ο Ισπανός έχει μείνει μακριά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ο ίδιος δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το πότε θα επιστρέψει. Δεν έλαβε μέρος ούτε σ΄ ένα από τα χωμάτινα τουρνουά που έχουν γίνει (Μόντε Κάρλο, Βαρκελώνη, Μαδρίτη και το εν εξελίξει στη Ρώμη), ενώ το Roland Garros είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί από τις 28 Μαΐου – 11 Ιουνίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.