Μόγια για Ναδάλ: “Υπάρχει φθορά, χρειάζεται προσοχή”

Μόνο εύκολο δεν θεωρεί ο Κάρλος Μόγια το έργο του Ράφαελ Ναδάλ στον τελικό του Roland Garros με αντίπαλο τον Κάσπερ Ρουντ.

Ο προπονητής του Ισπανού τενίστα εξέφρασε τον σεβασμό του στο πρόσωπο του Ρουντ και τόνισε πως ο Ναδάλ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς έχει επιβαρυνθεί αρκετά.

Έχουμε δουλειά ακόμα μπροστά μας και είναι η πιο σημαντική δουλειά, αφού είναι το κλείσιμο του τουρνουά. Θα δούμε πως θα πάει. Υπάρχει μεγάλη φθορά στον Ναδάλ αλλά είναι μια τελευταία ώθηση“, δήλωσε αρχικά ο Μόγια και συνέχισε:

“Εμείς που είμαστε πολύ κοντά στον Ράφα, ξέρουμε πόσο καλός τενίστας είναι ο Κάσπερ. Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό και αναμένουμε μια μεγάλη και σκληρή μάχη. Είναι ένας παίκτης που γνωρίζει πολύ καλά αυτή την επιφάνεια και θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Είναι ένας από τους καλύτερους χωμάτινους παίκτες στο Tour. Περιμένουμε μια μάχη από τη γραμμή βάσης, με μακρά ράλι”.

Για το γεγονός πως για τον Ρουντ είναι ο πρώτος τελικός Grand Slam στην καριέρα του: “Δεν είναι το πιο εύκολο μέρος να παίξεις τον πρώτο σου τελικό Grand Slam. Όλα μπορούν να συμβούν. Δεν θα κουραστώ να το λέω. Μιλάμε για το Roland Garros και τον Ράφα Ναδάλ. Το γεγονός ότι έχει κερδίσει 13 τίτλους στο Roland Garros, ίσως 14 σήμερα… είναι πρακτικά αδύνατο να νικηθεί. Σε 17 χρόνια, με όλους τους τραυματισμούς που είχε, δεν έχει περάσει ούτε μια εβδομάδα εκτός του Top 10 και τα έχει πετύχει όλα αυτά. Είναι απίστευτο”.

Για τον ημιτελικό με τον Ζβέρεφ, ανέφερε: “Δεν είναι ο τρόπος που θέλεις να φτάσεις στον τελικό. Λυπούμαστε πολύ για τον Σάσα και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Μέχρι τώρα ο Ράφα έχει κάνει απίστευτη προσπάθεια, επιβιώνοντας πολλές φορές χωρίς να παίξει το καλύτερό του τένις. Ήταν μια επική προσπάθεια, μέχρι τη στιγμή του τραυματισμού του Ζβέρεφ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.