Σφιόντεκ-Γκοφ 2-0: Δεν παίζεται, δια περιπάτου κατέκτησε τον δεύτερο τίτλο της στο Παρίσι

Η Ίγκα Σφιόντεκ δεν παίζεται! Έφτασε τις 35 σερί νίκες στο τουρ και κατέκτησε τον δεύτερο τίτλο της στο Roland Garros χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της υπεροχής της στην Κόκο Γκοφ (6-1, 6-3).

Με τα… φρένα σπασμένα συνεχίζει να αγωνίζεται η καταπληκτική Ίγκα Σφιόντεκ! Η 21χρόνη Πολωνή κατέκτησε τον δεύτερο Grand Slam τίτλο της (μετά το Roland Garros του 2020) και έφτασε τις 35 σερί νίκες στο τουρ! Ισοφάρισε δηλαδή το μυθικό ρεκόρ της Βίνους Γουίλιαμς, που είχε κερδίσει 35 σερί φορές.

Η Κόκο Γκοφ δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στην απίθανη Σφιόντεκ και μέσα σε 1 ώρα και 10 λεπτά είδε το όνειρο της για τον τίτλο να κάνει… φτερά.

Το πρώτο σετ δεν αντέχει κριτικής. Η Σφιόντεκ ξεκίνησε με το πόδι πατημένο στο… γκάζι και έφτασε με δύο μπρέικ στο 4-0! Η Γκοφ πήρε μόλις ένα γκέιμ, το πέμπτο, και δεν είχε τύχη να καταφέρει κάτι περισσότερο.

Το δεύτερο σετ άρχισε με μπρέικ της Αμερικανίδας, η οποία έφτασε και στο 2-0. Όμως, εκεί η Πολωνή αφυπνίστηκε και πήρε πέντε γκέιμ στην σειρά για το 5-2. Το μόνο που κατάφερε η Γκοφ ήταν να μειώσει σε 5-3 καθώς στη συνέχεια η Σφιόντεκ σέρβιρε για το ματς!

Τα σετ: 6-1, 6-3


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.